RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard blir høyreving

Sist oppdatert:
Viking-trener Tom Prahl flytter rekordkjøpet Alexander Ødegaard ut på høyrekanten i mandagens kamp mot Molde. Følg kampen direkte her.

Viking har nærmest fått en mareritt-start på årets sesong, og ligger som tabelljumbo etter de fem første serierundene.

Nå gjør trener Tom Prahl nye grep for å løfte blåtrøyene oppover på tabellen. Mot Molde satser svensken på å matche Moldes fysisk tøffe spillere og starter med kraftspissen Peter Kovacs på topp, samt at Alexander Ødegaard tar plass på høyrekant, skriver Stavanger Aftenblad.

- Molde har en sterk førsteellever. De slår ofte langt og er typiske norske i spillestilen, sier Prahl til Aftenbladet.

Den eneste usikre for Viking foran mandagens kamp på Viking Stadion er Fredric Lundqvist. Han sliter med en vond akilles.

Jørgen Tengesdal er dermed på standby på høyrebackplassen dersom svensken må kaste inn håndkleet.

Molde-trener Arild Stavrum spår en jevn og tøff kamp mot Viking. Men den frittalende treneren vil ikke si noe omstridt om motstanderen.

- Mange har kontaktet meg for å få meg til å si noe om Viking, men jeg har ikke noe annet forhold til laget enn at det er vanskelig å møte, særlig i Stavanger. Jeg har en del minner som spiller fra da laget mitt ble rundspilt av Viking i Stavanger, sier Molde-treneren.

Slik starter trolig Viking: Anthony Basso - Fredric Lundqvist, Peter Abelsson, Ragnvald Soma, Øyvind Svenning - Alexander Ødegaard, Jone Samuelsen, Trygve Nygaard, Allan Gaarde - Toni Nhleko, Peter Kovacs.

Se kampen direkte på FXTV klokken 19:00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere