RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard blir i Sogndal

Foto: Erik Johansen / SCANPIX
Sist oppdatert:
Alexander Ødegaard undertegnet onsdag en ny kontrakt med Sogndal ut 2007-sesongen. Men landslagsspilleren utelukker likevel ikke et klubbskifte allerede ved sesongslutt.

- Den nye kontrakten har vært en prosess vi har forhandlet om en tid nå. Jeg er glad for å ha skrevet under, sier Alexander Ødegaard til TV 2 Nettavisen like etter kontraktsigneringen onsdag.

Han legger likevel ikke skjul på at han har ambisjoner om å komme seg til en større klubb senere i karrieren.

- Jeg vil evaluere karrieren min ved sesongslutt. Sogndal er innstilt på å la meg gå dersom det skulle dukke opp et tilbud. De vil ikke legge hindringer i veien for min videre karriere, sier Sogndal-vingen.

- Jeg har fått vært med på landslaget i år, og det frister med å ta et videre skritt og etablere meg på et høyt nivå, legger han til.

Blir ikke rik
Alexander Ødegaards tidligere kontrakt gikk ut etter neste sesong.

- Jeg er vel helt greit fornøyd med min nye kontrakt. Men du blir ikke en rik mann av å spille i Sogndal, ler Ødegaard.

Nå lover han å gi alt for at Sogndal skal holde plassen i Tippeligaen.

Alt for Sogndal
- Mitt fokus nå er å gjøre mitt beste slik at Sogndal blir i Tippeligaen også neste sesong. Det er alt jeg tenker på nå, sier Alexander Ødegaard.

Rosenborg har tidligere vist interesse for den lovende spilleren, men Alexander Ødegaard har lite nytt å si om interessen fra trønderene.

- Jeg vet jo de har vært interessert. Og det hadde vært gøy å spilt for Rosenborg. Men først etter sesongen vil jeg se på de eventuelle valgene som skulle dukke opp, røper Ødegaard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere