RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ødegaard dyrest i Viking

Sist oppdatert:
Rosenborg-angriper Alexander Ødegaard blir den dyreste spilleren i Vikings historie.

Siddisene har i dag kommet til enighet med Rosenborg og den tidligere Sogndal-spilleren.

Ødegaard, som kom til trønderne før 2005-sesongen, blir i Viking ut 2009. Totalpakken koster stavangerklubben syv millioner kroner, men betinger at Ødegaard blir en suksess for de blå, melder klubbenes nettsider.

- Like før jul ble Viking enige med Rosenborg om en overgangspakke som kan strekke seg opp til syv millioner dersom Alexander slår til. Dermed blir han den dyreste spilleren i Vikings historie, sier sportslig administrativ leder Egil Østenstad.

Ødegaard skal først til legesjekk og signering over nyttår. Østenstad er full av lovord om Alexander Ødegaard, som har slitt benken og kun scoret fire elitemål for Rosenborg.

- At han laget 15 mål for et lag som rykket ned da han spilte for Sogndal i 2004 sier det meste. At han har fått lite spilletid i Rosenborg betyr ikke at han har blitt en dårligere spiller. Ødegaard er norsk, er ung og har stort potensial.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere