RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deilig hjemmerevansj for Oilers

Foto: Tommy Ellingsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
- I kveld var vi gode, sier Petter Thoresen.

OILERS-STJERNEN 5-1:

Etter et skuffende ettmåls-tap mot Frisk Asker sist hjemmekamp, var Petter Thoresens Stavanger Oilers ute etter oppreisning da Stjernen kom på besøk torsdag kveld.

Med 1-1 etter første periode, og ingen flere scoringer i den andre, var det kanskje noen siddisser som begynte å få bange anelser.

Oilers-trener, Petter Thoresen, innrømmer at det ikke så helt bra ut før de siste 20.

- Det var litt urovekkende det som skjedde de to første periodene. Pål Grotnes sto jo som en vegg, sier Thoresen til Nettavisen.

Viktig seier
- Men i kveld malte vi på fra start, og derfor var det bare å fortelle gutta at de måtte fortsette å skyte, så ville målene komme, fortsetter han.

Og målene kom. I løpet av drøyt fire minutter i den siste perioden sørget mål fra Dan Kissel og Billy Maday (to mål) for å roe nervene til hjemmepublikummet i den nye prakthallen i Stavanger.

Ytterligere en scoring fra Kissel sørget til slutt for en komfortabel firemåls-seier til hjemmelaget. En ekstra viktig seier, skal vi tro trener Thoresen.

- Etter tapet sist helg, var det viktig for oss å bevise at det bare var et arbeidsuhell. I dag er vi tilbake med solid spill, noe vi viser ved å få til 57 skudd, sier Thoresen til Nettavisen.

NHL-stjerner ikke nok
I Trondheim tok Rosenborg imot et gulljagende Lørenskog som jaktet Vålerenga på tabelltopp.

Med både Jack Skille og Deryk Engelland med for første gang, var det da også håp om at verdifulle poeng skulle bli igjen i trønderhovedstaden.

En tidlig Lørenskog-scoring, signert Lars Erik Spets, skulle imidlertid bære bud om nok en tung kveld.

Med ytterligere to bortemål av Mathias Trygg og Kenny Corupe i den tredje perioden, trygget man seieren og sørget full pott for David Livingstons menn.

Storseier til VIF
Vålerenga har fått en knallstart på årets sesong, og fortsatte storspillet i klassiker-oppgjøret hjemme mot Storhamar.

Shampos menn ga seg ikke før det sto hele 7-1 på resultattavla. Et tidlig mål fra Fredrik Börjesson ga muligens gjestene håp om en fin kveld på Jordal Amfi, men når de tre påfølgende puckene gikk i Storhamars mål, så det med ett stygt ut.

Ytterligere to scoringer i hver av de siste to periodene, gjør at Vålerenga fortsatt ligger på topp i Get-ligaen. Med en poengfangst så hyppig at Oilers' Petter Thoresen vet at det blir vanskelig å ta igjen forspranget.

- De har allerede fått en god luke på oss, så det er ikke noe tvil om at den blir tøff å tette. Men jeg ønsker kun å ha fokus på mitt eget lag, sier Thoresen til Nettavisen.

Resultater Get-ligaen, torsdag 18.oktober:

Rosenborg-Lørenskog: 0-3
Stavanger-Stjernen: 5-1
Tønsberg-Frisk Asker: 2-5
Vålerenga-Storhamar: 7-1
Sparta-Lillehammer: 7-3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere