RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deja vú for Liverpool

Foto: Scanpix/AP Photo/PA, Owen Humphreys
Sist oppdatert:
Akkurat som for to år siden, tapte Liverpool mot Newcastle etter et Lauren Robert-frispark fra utsiden av 16-meterboksen. Og nok en gang burde keeperen tatt skuddet.

NEWCASTLE - LIVERPOOL 1-0: 19 minutter før slutt slo den franske vingen til med sitt suverene venstreben. Frisparket lignet mistenkelig på et innlegg, men ballen føk over alle hodene og over Liverpools debutantkeeper Scott Carson og i motstatt kryss. En flott scoring - og en nær sagt identisk scoring av den Jerzey Dudek slapp inn i 0-1-tapet på St. James' i januar 2003.

- Vi har et elsk-hat-forhold

Etter kampen var Newcastle-manager Graeme Souness full av lovord om Robert (29), som han har vært i flere store krangler med det siste halvåret.

- Han hadde en fantastisk kamp. Han bidro på en flott måte i dag, og jeg er svært fornøyd med ham om dagen, sa Souness ifølge Sportinglife.

Robert var en stund på vei bort fra Newcastle etter at Souness ved flere anledninger plasserte ham på innbytterbenken.

- Vi har et elsk-hat-forhold. Han elsker meg og jeg elsker ham, og vi har lyst til å banke hverandre opp. Og det er helt greit så lenge han scorer mål som det i dag, sa Souness.

Benitez: - Skadene ødelegger for oss

En skuffet Liverpool-manager Rafael Benitez sa etter kampen at alle skadene ødela lagets sjanser til å ta med seg poeng. Mot Newcastle manglet både Jerzy Dudek, Fernando Morientes, Harry Kewell, Djimi Traore og Dietmar Hamann - i tillegg til langtidsskadde Xabi Alonso og Djibril Cisse.

- Vi prøvde å reorganisere laget på grunn av alle skadene og jeg synes vi gjorde en god førsteomgang. Da kontrollerte vi spillet og kom til mellom deres lagdeler, sa Benitez.

- Vi visste at Robert er farlig på frispark, men alt i alt så forsvarte vi oss ikke godt nok. Derfor tapte vi.

Dermed kan Liverpool helt sikkert vinke farvel til 4. plassen som gir retten til Champions League-spill neste sesong. Den plassen ser ut til - smertelig nok for Liverpool-fansen - å gå til naboen Everton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere