RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deja vu-golf

Sist oppdatert:
Tiger Woods er tilbake som spill. Helt likt som i fjor, med unntak av litt penere klær og finere natur. Dejavu, igjen.

(Spillmagasinet): «Tiger Woods PGA Tour 07» er, om man skal tro EA Sports, et nytt spill i golfsjangeren. Det er en løgn.

Video:Sjekk de nye banene.

Dette er en oppdatering, en puss på fjorårets spill med ny grafikk og et par nye hull. Skal du handle dette spillet betaler du mellom fire hundre og seks hundre kroner for det som egentlig er en liten oppdatering.

Se alle bildene fra spillet i bunn av artikkelen.

Veldig bra golfspill

Når det er sagt er det absolutt ingenting feil med denne utgaven av Tiger Woods. I fjor ga vi spillet terningkast 5, og nok en gang må vi si at oppdateringen er så liten at det blir vanskelig å anbefale det over fjorårets utgave.

Akkurat slik det var i fjor, den gangen var vi snille og ga spillet terningkast 5 - mest av alt fordi det er og blir et veldig bra golfspill.

Små oppdateringer

Ett år etter har vi ikke lyst til å være like snille. Jada, True Swing, Gameface (bedre grafikk er det), karrieremodus (et par gode fikser her) og banene (de nye er morsomme) er så bra som du kan ønske - men alt i alt er dette alt for likt det som har kommet før.

Nei, du finner ikke et bedre golfspill på markedet i dag - samtidig som du kan kjøpe fjorårets versjon for et par hundre kroner.

Verdt pengene?

Å betale dobbelt så mye for noen nye baner og en del bedre grafikk er omtrent som å forlange at man betaler både når man går inn og ut av et utested.

Har du ikke fjorårets spill, eller for den sakens skyld - 05-versjonen, og en fet maskin så kan dette være verdt investeringen.

Vi har prøvd PC-versjonen, og ryktene sier at på Xbox 360 rocker dette - men for alle andre så blir det litt dumt å betale for noe som egentlig ikke er noe særlig bedre enn det som kom i fjor. Og året før. Og året før. Og året før. Etc.

Du skal virkelig like golfspill og elske serien om du synes dette er verdt dine hardt tjente hundrelapper.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere