RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deja vu i Super Bowl

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
For to år siden vant New England Patriots Super Bowl nærmest på overtid etter et spark av Adam Vinatieri. I natt skjedde det samme igjen.

NEW ENGLAND PATRIOTS-CAROLINA PANTHERS 32-29:

Patriots tok sin andre Super Bowl-seier på tre år da de i natt beseiret Carolina Panthers 32-29. Tom Brady kastet laget sitt inn til tre touchdowns, men det var Adam Vinatieri (bildet) som ble den store helten. Med fire sekunder igjen på klokka, sparket han inn en field goal fra 41 yards, noe som førte Patriots forbi Panthers på resultat-tavlen.

Utrolig
- Det er rett og slett utrolig. Det er utrolig å vinne på måten vi gjorde det. Gutta hadde noen fantastiske mottak, og Adam satte den siste som gjorde at vi vant. For en kamp! strålte Brady etter at dramaet var over.

Brady og Vinatieri var også i begivenhetens sentrum i 2002, da Brady ledet laget sitt nær nok til at Vinatieri kunne gi dem seiersmålet nærmest på overtid, den gang fra 48 yards.

- Det ble et lite deja vu, sa Vinatieri.

15 på rad
Patriots har nå vunnet 15 kamper på rad i NFL.

Brady ble kåret til Super Bowls mest verdifulle spiller, på samme måte som i 2002. Han er den første quarterbacken i NFLs historie som vinner to Super Bowls før han har fylt 27 år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere