RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ap/Scanpix

Ødela Chelsea-debuten

Sist oppdatert:
Raul Meireles stjal showet etter en svak Fernando Torres ble byttet ut.

CHELSEA - LIVERPOOL 0-1:

Raul Meireles hadde i likhet med resten av Liverpool en treg start på sesongen. Nå har portugiseren virkelig funnet seg til rette på Anfield.

Dalglish-effekten
Den tidligere Porto-spilleren satte inn sitt fjerde mål på de fem siste kampene og har blitt en nøkkelspiller i Kenny Dalglishs mannskap.

Scoringen kom på pasning fra Steven Gerrard og en merkelig inngripen av Peter Cech, som gjorde at portugiseren kunne hamre inn ballen på halv volley.

- Et godt øyeblikk for meg, men det viktigste er at målet ga oss tre poeng, sa Meireles etter kampen.

En del Liverpool-supportere begynte å tvile på King Kenny etter en vanskelig start i sin andre periode som sjef på Anfield. To tap og en uavgjort var fasiten etter skottens tre første kamper ved roret.

Nå har Dalglish virkelig fått sving på sakene. Liverpool har ikke sluppet inn mål på de fire siste kampene og klatret opp på en 6. plass etter dagens kamp på Stamford Bridge.

- Spillerne har skjønt at de må jobbe hardt for å få resultater. Nå har vi fire strake seire og fire strake uten baklengs. Det er sterkt, sa Dalglish etter kampen.

Trist debut
Fernando Torres var utvilsomt den som fikk mest plass avisene før søndagens storoppgjør. Men spanjolen klarte ikke på noen måte å prege kampen. Ved flere anledninger virket Torres fullstendig desorientert og gjorde enkle feil.

- Chelsea hadde veldig få skudd på mål. Ingen av angriperne til deres vil være fornøyd med dagens innsats, mente Dalglish.

Torres så ut til å være tynget av stundens alvor.

Med 25 minutter igjen å spille hadde Ancelotti sett nok av Torres for i dag. Til øredøvende jubel fra Liverpool-svingen, holdt fjerdedommeren opp skiltet med nummer 9 på. Det ble langt fra noen drømmedebut for Fernando Torres.

Chelsea hadde ballen mye mot slutten av kampen, men klarte ikke å utnytte seg av overtaket i ballinnehav.

På overtid ropte hjemmetilhengerne på straffe, men dommeren lot spillet gå da Glen Johnson tok ut Branislav Ivanovic inne i feltet.

- Jeg synes det var straffe. Men vi presterte ikke godt nok til å vinne kampen i dag, sa Ancelotti etter kampen.

Vil ha Dalglish permanent
Dermed kunne Liverpool innkassere sin fjerde trepoenger på rad.

Nå roper fansen på fornyet kontrakt for Dalglish.

- Jeg tar en kamp av gangen. Det som er viktig for meg er det som skjer neste lørdag. Vi skal jobbe hardt for å fortsette å vinne kamper, sa Dalglish.

Neste lørdag kommer Wigan til Anfield, mens Chelsea reiser til Craven Cottage for å møte Brede Hangeland og Fulham.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere