RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler på presset før OL-sprinten

Whistler (NTB): Tora Berger (28) og Ann Kristin Aafedt Flatland (27) er Norges sterkeste kort på skiskyttersprinten i OL lørdag. Landslagstrener Knut Tore Berland mener det er bra at to løpere deler på presset.

Flatland har imponert i verdenscupen etter nyttår og gått inn til to tredjeplasser. Det har gitt henne selvtillit før OL.

- Det bør hun helt klart ha fått. Men hun er nok spent også, det er en ny situasjon for henne med mer forventningspress. For laget er nok det bra. Nå er det to løpere som deler på presset, sier Berland til NTB.

Torsdag var det 3-4 grader og litt småregn i luften i Whistler. Berland tror forholdene kan spille en stor rolle på sprinten.

- Jeg tror føret kan bety en god del. Jeg håper det ikke blir for løst i sporet.

Foruten Berger og Flatland skal også Liv Kjersti Eikeland (30) og Gro Marit Istad Kristiansen (32) gå sprinten. Troppen har unngått sykdom, og alle rapporteres å være friske og raske. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere