RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Delikatessevinner på Biri

Sist oppdatert:
Hjemmebanen Biri byr på en herlig V65-meny denne fredagskvelden og Espen byr på et herlig bankeralternativ.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Nettavisen/Sportspills eventyrlige suksess fortsetter på travet. Seks svært lykkelige andelskjøpere av Kurt Leirvågs systemspill til Bjerke på Eksperten onsdag (andelspris kr 800) kunne smile hele veien til banken. Seks rette ga en utbetaling på hele 343 117 kroner og fem rette ga hele 2 408 kroner i utbetaling. Hver av de seks andelseierne kunne dermed kvittere ut drøye 65 000 kroner hver. I tillegg ble det fem femmere og over 12 000 kroner tilbake på sju øvrige andelslag. Over 470 000 kroner totalt innspilt på Bjerke i kveld.

Birger Christensen og Morten Olsen hadde også flott suksess med sine V65-tips til Øvrevoll torsdag kveld. Hele sju andelslag gikk inn med seks rette (utbetaling for seks rette 3402 og for fem rette kr 109). Totalt spilte våre galoppeksperter inn ca 40 000 kroner på Øvrevoll torsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Fredag er det bare å ta nye tak og fredagens V4-sirkus fra Sverige stopper i dag på Axevalla. Til kvelden er det V65 fra Biri og V64 fra Ørebro. Og Espen kan love en helfrekk banker på Biri denne fredagen, mens formsterke Roger Sundvisson (Nettavisens svenske travekspert) har ansvaret for V64-tipsene fra Ørebro.

Innleveringsfrister Biri
V65 kl 18.30
V5 kl 19.41
DD kl 20.03

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

På Biri er det en herlig V65-omgang som står foran oss og på de to minste spilleforslagene byr Espen på to bankere.

Perfekte forutsetninger!
2 Shocking Andover har helt perfekte forutsetninger i V65-5. Han står perfekt til i spor to bak startbilen, og her ligger det til rette for en fin posisjon direkte. Andover Hall-sønnen er veldig rask bak bilen, og vi ser ikke bort i fra at han sitter tidlig i tet. 4-åringen fungerte ikke helt 100 % i aksjonen i den siste starten på Jarlsberg, men har blitt behandlet etter den starten. Nå rapporteres Shocking Andover å trene veldig fint hjemme, og han skal være godt forberedt til løpet i kveld.

Tredje sist på Bjerke avsluttet han strålende via drøye spor den siste halve runden. Han slo en så god hest som Mr. Viento akkurat på siste steget. I V75-løpet på Forus nest sist fikk han en tung innledning før han kom til tet etter 400 meter. Trond Buller’n Anderssen traveren holdt farten strålende til mål til tredjeplass, kun slått av gode McSteamy og Gigant Super. I kveld møter han helt riktig motstand og fra tet skal Shocking Andover ha en topp vinnersjanse og hesten blir vår hovedbanker denne fredagskvelden.
Vår rangering: A: 2 B:5-11-12 C: 1-9-3-7-8-4-6-10

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

VI innleder omgangen med en delikatessevinner.
Vi innleder denne V65-omgangen med banker på det minste og det mellomstore V65-forslaget på 6 Strong Ambitions i V65-1. Dette er en hest undertegnede har fulgt med argusøyne de siste startene. 6 Strong Ambitions har virkelig sett flott ut de siste startene, og det er ingen tvil om at 5-åringen har fått et løft hos sin nye trener Karoline Krogh Hansen. Karoline er utrolig dyktig til å forbedre hester, og Strong Ambitions har virkelig tent til i sin nye regi.

Sist på Biri varmet han strålende før løpene og Gunnar Austevoll hadde tro på forhånd. Gunnar kjørte for tet ut på den første langsiden, men han ble svart opp av 7 Mystical Sensation som ville sitte i tet. Strong Ambitions ble til slutt sittende fast med full tank i mål bak Steinseth traveren Mystical Sensation. Hadde åpningen kommet ut i oppløp ville han vunnet med mange lengder.

I kveld kommer hesten ut i et amatørløp, og får samtidig den beste kusken i sulkyen. Truls Desserud er blant de mest rutinerte amatørkuskene vi har i landet, og det er heller ikke noe minus. Vi tror det blir et offensivt opplegg i kveld, og kommer han seg foran i dette løpet kan han lede dette løpet hele veien. På det største forslaget tar vi på 2 Buck Is Boss, 4 Gold Rain, 5 Deloria og 12 Suetonius, som alle holder flott form, og som står klare til å overta om vår helfrekke vinner skulle svikte.
Vår rangering: A: 6 B: 5-12-4-2 C: 7-3-11-9-1-10-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2, kaldblodshester 2100 meter voltestart.
Et åpent kaldblodsløp står vi ovenfor i V65-2. Flere urutinerte hester, som slettes ikke er å stole på. Vi låser på fire hester på det minste forslaget, mens på de to største streker vi av for seks hester. 8 Modinas Viking setter vi først på vår rangering. 3-åringen har vært ute mot flere av de beste i årgangen i år. Han har travet gode løp, men har ikke strukket helt til blant de aller beste. Sist på Bjerke travet han et sterkt løp til sikker seier. Han møter ikke avskrekkende selskap i kveld, og traver han feilfritt skal Järvsøviking-sønnen regnes med sjanse.

6 Spang Molvin er en usikker herremann som viser stor fart, men samtidig mye galopp. Unngår han galoppen i kveld blir 4-åringen skummel i dette løpet. 13 Sprett Odin er en annen treåring som viser fine fartsressurser. Moe Odin-sønnen travet et sterkt løp etter galopp sist på Biri. Holder han seg til trav er han mer enn god nok, og springsporet er kun en fordel.

1 Joto står fint til på strek, men er veldig egenrådig. Byr han til for fullt kan han være med i seierskampen. Vi streker også av for 12 Morgen Stjerna og 14 Røeds Tøffen på det største forslaget. Førstnevnte står fint til i springspor sammen med voltespesialisten Vidar Hop, og hoppa varslet form sist. Sistnevnte er i form, men bakspor trekker ned.
Vår rangering: A: 6 B: 6-13-1 C: 12-14-4-11-9-5-3-7-10-2

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august! .

V65-3, varmblodshester 2100 meter autostart.
Vi synes tre hester skiller seg klart ut i V65-3. 2 Lady’s Legacy er ei hoppe undertegnede har stor sans for. Eirik Høitomt har et veldig godt tak på From Above-datteren. Han har tatt to seire på de fire siste startene med hoppa. 5-års hoppa travet en råsterk sisterunde på Biri 23/06 hvor hun dro unna til en overlegen seier. Tredje sist måtte hun kun se seg slått av V75-vinneren Runaway Rick. Nest sist tok hun en overbevisende seier på Biri etter en råsterk sisterunde i sporene. Hoppa kom nok ikke overens med den sølete Biribanen sist, men travet et godt løp til femte.

6 Shiraz J.C.er i strålende form, og avsluttet meget bra i samløp med Lady’s Legacy sist. Kommer hun inn i løpet blir hoppa til Erland Holm skummel til slutt. Vi streker også av for 1 Vijaya som kommer tilbake etter lang pause. Hun travet flere gode løp mot de beste hoppene i årgangen i fjor, og er blant de bedre i dette løpet på kapasitet. Hun fungerte strålende i prøveløpet, og skal ha trent veldig fint i etterkant av det prøveløpet. Treneren er optimist, og vi streker av for 4-års hoppa som sistehest på kupongen.
Vår rangering: A: 2 B: 6-1 C: 9-5-3-8-4-7

V65-4, kaldblodshester 1609 meter autostart.
To hester skiller seg klart ut på kryssene i dette løpet, men vi velger å streke av for hele seks hester. 1 Nito Nicklas blir hardt betrodd fra perfekte forutsetninger. Rask fra start og det er ikke umulig Bjørn Steinseth leder dette løpet fra start til mål med 5-åringen. Lumjor-sønnen galopperte i seierskampen på oppløpet sist på Bjerke. Formen virker fin og han skal selvfølgelig regnes fra dette sporet, men det blir tempo i løpet.

5 Troneld og offensive Terje Hansetad kommer garantert til å sette farge på løpet. Han travet et råsterkt løp fra utvendig posisjon i samløp med Nito Nicklas sist. 7-åringen holdt stilen strålende inn i mål til tredje. Se opp for 11 Solberg Rasken i dette løpet. Lome Elden-sønnen travet et helsvett løp sist på Biri. Han tapte masse terreng innledningsvis på galopp, men opphentingen var råsterk til tredje. Med den innsatsen friskt i minne kan vi ikke levere en bong uten Solberg Rasken.

Vi streker også av for 2 Bjørvang Prinsen, 3 Bottem Viktor og 9 Maurstad Elden. Alle tre har form og kapasitet til å rekke til seier i et løp som dette.
Vår rangering: A: 1 B: 5-11-2-3-9 C: 12-4-8-6-7

V65-6, varmblodshester 2100 meter autostart.
Frode Hamre har hestene sine i fantastisk orden for tiden, og stallhestene rader opp seiere. 9 Megamuscle er intet unntak. 4-åringen har tatt 6 seire av 12 mulige så langt i år, og virkelig imponert. Sist travet han et strålende løp på utsiden av Thai Investment. Muscles Yankee-sønnen koblet grepet på denne ut i oppløp, men galopperte vekk seieren midt på oppløpet. Dette er en meget sterk traver som kan gjøre mye grovjobb selv underveis. Det ligger samtidig an til tempo på løpet noe som favoriserer 9 Megamuscle.

4 Twins Torpedo er i kanonform og er et klart garderingskryss bak vår favoritt. Han holdt farten strålende bak Sejr Gammelsbæk sist. Gangen før vant han overlegent fra tet. Rite On Line-sønnen kan fort sitte tidlig i tet i kveld, og da kan han fort lede dette løpet hele veien. Vi streker også av for den andre Hamretraveren 8 Photo Va Bene, som er en annen seiersmaskin. Sist travet han et solid løp til annen bak gode Bear Beta på Bjerke. Selv om sporet er dårlig, skal han ikke avskrives i dette løpet.
Vår rangering: A: 9 B: 4-8 C: 10-3-2-7-11-5-12-1-6

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere