Gå til sidens hovedinnhold

Demidov håper på Stabæk

U21-landslagsspilleren Vadim Demidov (20) er for tiden på prøvespill på Nadderud.

20-åringen er bosmanspiller etter at han var utlånt fra Sandefjord til Manglerud Star forrige sesong. Nå er han på jakt etter en ny klubb. I forrige måned var han på et to dager langt prøvespill i svenske Malmö. De siste dagene har han prøvd seg i Stabæk.

- Jeg er dessverre hjemme med feber i dag, men jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben og trenerne. Jeg liker også måten de spiller på. Jeg bor i Oslo, og Stabæk er helt klart en klubb jeg kunne tenkt meg å spille for, sier Demidov til Nettavisen.

Stabæk tar ferie frem til nyttår torsdag. Demidov får derfor ikke forsøkt seg på flere Stabæk-treninger i denne omgangen. Ifølge trener Jan Jönsson er Stabæk på jakt etter en ny midtstopper. Klubben har flere spillere i kikkerten, uten at han vil ut med andre aktuelle navn enn Demidov.

- Han er én av flere vi har på blokka. Det er for tidlig å si når vi kommer til å ta en avgjørelse. Det er ikke sikkert det blir denne uken, sier Jönsson til Nettavisen.

Demidov er sønnen til den russiske håndballspilleren Sergej Demidov, som har trent damelaget til Nordstrand. Den 186 centimeter høye 20-åringen beskriver seg selv som spillende midtstopper som har overblikk og duellspill som sine største styrker.

- Jeg har vokst enormt mye som spiller denne sesongen og blitt raskere. Men jeg trenger å gå opp litt i vekt. Det skal jeg jobbe med i vinter, sier Demidov.

Reklame

NÅ: 30 % rabatt på alle Kastel-modeller