RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Demidov ute i flere uker

Foto: Gorm Kallestad/SCANPIX
Sist oppdatert:
Strekkskadet på onsdagens RBK-trening.

Dårlig nytt for Rosenborg. Vadim Demidov er trolig satt ut av spill for flere uker.Midtstopperen kjente det rykket kraftig til på den siste treninga før europakvalifiseringskampen mot Karabakh.

Etter all sannsynlighet pådro Demidov seg en strekkskade i leggen. Det betyr i så fall et opphold fra to til fire uker.

– Kjedelig
– Jeg bare løp etter ballen, og så kjenner jeg at det «ryker» rett og slett på baksiden av leggen. Jeg får smerter, men prøver å trene videre i ti minutter. Til slutt blir det så ille at jeg bare må gå, forteller midtstopperen til rbkweb.no.

Dermed går Demidov, som i går ble tatt ut på vårens lag i Nettavisen, trolig glipp av flere viktige kamper både i Europa og her hjemme.

– Det er litt kjedelig, men jeg håper at det ikke er så alvorlig som de tror. Jeg har fått iset ned, og vært flink etter at skaden oppsto. Jeg håper det kan bidra til at ventetiden blir kortere, sier Vadim Demidov.

Ingen stopperkrise
Å si at Rosenborg står overfor et stort stopperproblem, vil likevel være en overdrivelse. Både Alejandro Lago og Kris Stadsgaard har vært glimrende denne sesongen, og i bakhånd har trønderne unggutten Andreas Nordvik, som flere ganger har vist at han holder tippeligavivå.

Tidligere er det kjent at Marek Sapara står over torsdagens kvalikkamp mot Karabakh. Dette da Sapara trolig blir solgt i løpet av sommeren. Kamp i Europa vil senke markedsverdien kraftig, da det betyr at han blir utilgjengelig for europacupspill for sin nye klubb fram til jul.

(ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere