Gå til sidens hovedinnhold

Den første forsterkningen

Bjarte Kringlemoen (27) er mer enn klar for å stenge buret for Skeid kommende sesong. Keeperen er den første forsterkningen til det nyopprykkede 1. divisjonslaget og flere spillere er på vei.

NORDRE ÅSEN: Nå har vi tre gode keepere, så det blir en utfordring for oss. Det blir en åpen kamp om plassen som førstekeeper, og jeg har håp om at Bjarte kan ta plassen, sier trener Anders Jacobsen.
Selv er sørlendingen, som har spilt de siste fem sesongene for 2. divisjonslaget Eidsvold Turn, svært lysten på å bli førstekeeper.
Det er gode folk jeg kjemper mot, men jeg har fått inntrykket av at jeg har 50 prosent sjanse. Det er bare å imponere mest mulig fram mot seriestart, sier Kringlemoen som i første rekke kjemper med Anders Søvik om plassen som førstekeeper . I tillegg har Skeid 17 år gamle André Hansen i bakhånd.

Stabæk-spiller på vei

Sisteskansen er den første nye spilleren som presenteres i vinter. Riktignok har også Abdurahim Laajab vendt tilbake, etter å ha tilbrakt det siste året i Tyskland.
Skeid har i alle fall begynt å markere seg på overgangsmarkedet, og nok en spiller ble klar onsdag.
Ole Kristian Kråkmo fra Ranheim er på det nærmeste klar. Det eneste som mangler er å bli enige med klubben hans om utdanningskompensasjon. Han er en sentral midtbanespiller jeg har stor tro på, fortalte Anders Jacobsen til Østkantavisa mandag. Tirsdag meldte skeid.no at klubbene var enige om utdanningskompensasjonen, og dermed blir Kråkmo å se i Skeid-drakta kommende sesong.
Ranheim spilte i samme avdeling som Skeid i fjorårssesongen, og Kråkmo gjorde tydeligvis et godt inntrykk på tross av at Ranheim tapte kampene mot Skeid 0-2 og 1-3.

Prater med flere

Også Stabæk-spilleren Ulrik Arneberg er på det nærmeste også klar for Skeid. Unggutten har slitt med å slå igjennom for eliteserielaget, men kan bli en fin tilvekst i forsvarsrekka til Skeid.
På mandagens trening på Nordre Åsen var hele 22 mann i aksjon, inkludert Alexander Forsberg fra Moss. Han skal i første rekke trene med Oslo-laget.
Trener Jacobsen forteller at Skeid omtrent daglig snakker med potensielle forsterkninger.
Vi har hatt samtaler med flere spillere de siste dagene. Primært er vi på utkikk etter én eller to nye forsvarsspillere, sier Jacobsen.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford