*Nettavisen* Sport.

«Den nye Ronaldinho»

Foto: (AFP/Scanpix)

Manchester United har allerede vært i kontakt med 18-åringens arbeidsgiver.

18.05.06 12:59

Toppklubber som United har alltid følere ute når rapporter om potensielt store nye stjerner tikker inn. The Times rapporterer i dag om at klubben har vært i dialog med brasilianske Cruzeiro om en mulig signering av Kerlon Moura Souza.

70 mill
I hjemlandet beskrives det anvendelige midtbanetalentet enkelt og greit som «den nye Ronaldinho». Prislappen skal ligge på rundt seks millioner pund - 70 millioner kroner.

Delegater fra klubben var i sambafotballens hjemland denne uken, og håper på å kunne sluttføre handelen innen kort tid.

- Vi er alltid klar for å lytte til tilbud på Kerlon, uttaler visepresident i Cruzeiro, Zezé Perrella.

United er nemlig ikke første klubb som snuser på toppscoreren fra det forrige sør-amerikanske U17-mesterskapet. Ifølge rapportene fra Venezuela, hvor mesterskapet ble spilt, skal vidunderbarnet - som Ronaldinho - ha vist frem guddommelig teknikk.

Omsvermet
Blant triksene som gav medias utsendte pustebesvær, var en frekk flikk med påførende føring av ballen med panneluggen over store deler av banen.

- Det er bare av disse tingene jeg gjør, skal Kerlon ha uttalt i ettertid.

Visepresidenten påpeker imidlertid at United kan få konkurranse av andre klubber hvis den bestemmer seg for å legge pund på bordet.

- Vi har hatt stor pågang på ham og har vært i dialog med et engelsk lag, men foreløpig er vi ikke enige rundt det økonomiske, påpeker Cruzeiros delegat.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.