RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den nye tennisyndlingen gir oss en «Big bang theory»

GODE VENNER: Eugenie Bouchard er blitt godt kjent med TV-stjernen Jim Parsons, som «er mer positiv enn resten av teamet» og sender henne en mail etter hver eneste kamp.
GODE VENNER: Eugenie Bouchard er blitt godt kjent med TV-stjernen Jim Parsons, som «er mer positiv enn resten av teamet» og sender henne en mail etter hver eneste kamp. (Twitter.com/geniebouchard)
Sist oppdatert:
En 20-åring fra Canada tar Wimbledon med storm.

Serena Williams er slått ut av Wimbledon. Hun som sørget for det, Alize Cornet, kom imidlertid ikke lenger enn til åttedelsfinalen selv. Der møtte hun veggen, i form av 20 år gamle Eugenie Bouchard fra Canada.

Bouchard vant 7-6, 7-5 og er klar for kvartfinale.

Den kanadiske jenta er definitivt mer enn et pent ansikt. Hun er en av sportens mest lovende utøvere og kom til semifinalen i både Australian Open og Roland Garros.

Nå er spørsmålet om hun kan gå helt til topps i selveste Wimbledon. Det er ikke mer enn to år siden hun vant juniorturneringen der, som første kanadier noensinne.

Nå møter hun enten Maria Sjarapova eller Angelique Kerber i kvartfinalen av årets seniorturnering. De to måtte utsette sin fjerderundekamp, men åpner på centrecourten tirsdag.

Sjarapova er klar favoritt i den kampen, ettersom hun bare har tapt sju games så langt i årets Wimbledon og storspilte på Roland Garros nylig. Sjarapova er for øvrig en spiller Eugenie Bouchard ofte sammenlignes med - trolig fordi begge har både ferdighetene og utseende med seg.

DEN NYE YNDLINGEN: Eugenie Bouchard.


Da Bouchard var i aksjon mot Cornet mandag, satt en svært profilert skuespiller på tribunen og fulgte henne nøye. Jim Parsons, stjernen fra TV-serien «Big Bang Theory», er nemlig en stor fan.

Og hun er en like stor fan av ham.

- Det er mitt favorittshow. Hans karakter er min favorittkarakter. Så det er utrolig at han er en fan av meg, for jeg er kanskje hans største fan, sier Bouchard ifølge Yahoo.


De to ble introdusert for hverandre av sine agenter.

- Hun spilte sin første proffturnering i Wimbledon i fjor, og hennes manager kontaktet min manager, og hun ser visstnok på «Big Bang Theory», og han visste at jeg var en tennisfan og lurte på om jeg ville komme til Wimbledon, forteller Parsons til ESPN.

Han hadde ikke mulighet i fjor, men er så definitivt til stede i år, noe man for eksempel kan se gjennom hennes twitterkonto.

Det er imidlertid ikke for å leke hun er i London. Målet er å gi tennisverden et «big bang» ved å gå helt til topps.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere