Gå til sidens hovedinnhold

Den perfekte julegaven

Holmlias 14 år gamle håndballspillere kan se frem til karrierens største utfordring i romjula, når både jente- og guttelaget setter kursen mot Göteborg.

Holmlia: Håndball er ikke akkurat det Holmlia er mest kjent for, men at det gror godt i klubbens rekker er det likevel ingen tvil om. Til Norden Cup, som er et uoffisielt nordisk mesterskap for 14-åringer, har Holmlia blitt invitert til å delta både i jente- og gutteklassen.

Det blir kjempegøy å være med der. Vi satser i alle fall på å bli beste norske lag, sier Bjørnar Skogvoll Nordlie.

At jula nå går med til mye håndball, synes ikke 14-åringen gjør noe. Så lenge jeg har julaften fri, så holder egentlig det, smiler Bjørnar.

Suksessgjeng

Bjørn Harald Johannessen, som er trener for J14-laget, synes naturlig nok det er stort at klubben får vist seg frem. Å være invitert som et av fire norske lag i hver klasse, er selvfølgelig moro for klubben.

For lagene våre er dette naturligvis en fin utfordring å få. Gutta bør nok i tillegg ha mulighet til å komme blant de seks beste, mens jentene i alle fall skal gjøre en god figur selv om de er mest med for å lære, sier Johannessen.

Treneren opplever sammen med de øvrige personene i håndballgruppa gode tider om dagen.

Også rekrutteringsmessig går det bra. Vi har på kort tid gått fra seks til elleve lag.

Mister spillerne

Et problem for Holmlia er at spillere etter hvert forsvinner fra klubben. Dermed er det også utopi å tro alle klubbens talenter blir værende i mange år. På G14-laget er det hele sju kretslagsspillere, så om få år kommer trolig andre klubber til å stå i kø for å sikre seg Holmlia-talentene.

Dessverre har vi ikke det samme tilbudet på seniornivå enda, men det hadde vært moro å gjøre noe med det, sier Bjørn Harald Johannessen.

PS! Holmlias to lag er ikke de eneste representantene fra vårt område. Til Norden Cup reiser nemlig også Nordstrands 14 år gamle jenter og Bækkelagets 14 år gamle gutter.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen