RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den russiske bjørnen er i gang igjen

Foto: Reuters/Scanpix (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Og i dag byr vi på et sjeldent spilleforslag fra NHL. Sjekk dagens oddstips.

På en onsdag med et svært krevende og lite attraktivt langoddsprogram, der kamper fra italiensk Serie B (fotball), Hockeyallsvenskan og NHL er hovedmenyen ispedd noen norske håndballkamper, vender vi altså blikket vestover til den nord-amerikanske hockeyligaen.

Få oversikt: Lesernes oddstips onsdag

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Sesongen har nettopp startet der borte, og det er selvsagt tidlig å legge altfor store innsatser i potten, men vi tror vi har et par interessante spill derfra den kommende natten.

Washington Capitals er som forrige sesong en av de store favoritten til å ta hjem Stanley Cup. De store stjernene er fortsatt på plass, ledet an av den russiske bjørnen, Alexander Ovetsjkin. 109 poeng ble det på det russiske hockeygeniet og etter tre kamper har han allerede sanket fem målpoeng (tre mål og to assists). I tillegg er landsmannen Alexander Semin, svenske Nicklas Bäckstrøm og spillere som Eric Fehr og Tomas Fleischmann klare plussvarianter for hovedstadslaget. Se spillerstatistikk her.

Superstjernen Ovetskijn opplevde både et skuffende sluttspill med Capitals (røk ut tidlig av sluttspillet) og ikke minst et skuffende OL med sitt Russland, og både han og Semin er nok veldig gira på at dette skal bli en bra sesong. Ovetskijn hadde heller ikke noe spesielt godt OL, men 109 målpoeng i verdens tøffeste hockeyliga, det duger og vel så det. Under kan du se noen høydepunkter fra Ovetskjins strålende karriere.

Nattens motstander New York Islanders tok en bejublet seier hjemme mot byrival New York Rangers mandag (6-4) etter å ha ligget under flere ganger. Islanders er ikke regnet for å kjempe i toppen denne sesongen heller, og sliter i tillegg med svært viktige fravær før nattens kamp. Backene Kyle Oluposo og Mark Streit er begge langtidsskadd og i tillegg er John Tavares (hjernerystelse) og James Wisniewski (suspendert) begge uaktuelle i natt. Islanders spiller sine første bortekamper for sesongen denne uken (mot Capitals i natt og mot Pittsburgh Penguins natt til fredag) og kunne neppe fått to tøffere lag å bryne seg på. Norsk Tipping nøyer seg med 1,45 i hjemmeodds på denne matchen, men vi har svært god tro på Washington Capitals fikser dette og bruker Capitals som banker i to dobler. Begge doblene spilles med kr 100 i innsats.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vi kombinerer først med Buffalo Sabres som tar i mot New Jersey Devils. Hjemmelaget Buffalo Sabres har åpnet sesongen litt på det jevne, med overtidsseier borte mot Ottawa Senators i sin åpningskamp, og deretter hjemmetap mot New York Rangers og Chicago Blackhawks. Buffalo Sabres er et av lagene som kan aspirere til en sluttspillplass, men da må poengfangsten på hjemmebane etterhvert igangsettes. Motstander New Jersey Devils har foreløpig kun det ene poenget laget fikk i overtidstapet hjemme mot Dallas Stars i sesongåpningen. De to siste kampene har begge endt i forventede tap, først borte mot Washington capitals (2-7) og hjemme mot Pittsburg Penguins (1-3). Storsigneringen Ilya Kovalchuk har resultert i at New Jersey Devils kun har tjue spillere i stallen i øyeblikket og dermed blir belastningen stor på troppen. Devils er blant de svakere lagene i NHL denne sesongene, og vi tror på Sabres i natt til 1,95 i hjemmeodds.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

I tillegg spiller Vancouver Canucks borte mot Anaheim Ducks. Undertegnede hadde gleden av å være live i Honda Center i september 2007 for å se hjemmelaget Anaheim mot Minnesota Wild. Den evigunge finnen Teemu Selänne var da en av forgrunnsfigurene i laget og han fortsatt med, 40 år gammel, og han har foreløpig skaffet seg et målpoeng etter sesongens tre første kamper. Ducks er regnet for å være et av seriens aller svakeste lag og sesonginnledningen har foreløpig gitt ekspertene rett. Tre strake tap og stygge 2-13 i målforskjell. Alle disse tre kampene har riktignok vært på bortebane, men det må stilles store spørsmålstegn ved kvaliteten på Shampos gamle klubb allerede. I natt venter en av de store favorittene til å ta hjem Stanley Cup, nemlig Vancouver Canucks. Canucks tapte riktignok åpningskampen hjemme mot Los Angeles Kings(1-2 etter overtidsspill) og vant deretter 2-1 hjemme mot Florida Panthers, begge scoringen for øvrig av Daniel Sedin (den ene halvparten av brødrene Sedin). Canadas gullkeeper fra OL, Roberto Luongo, har hatt en fremragende start på sesongen med en redningsprosent på formidable 97,3 og alle vet hvor utrolig viktig keeperne er i ishockey. Norsk Tipping gir 2,00 for borteseier i Honda Center og vi spiller denne i en dobbel med Washington.

Spilleforslag 1 (vår innsats kr 100 - totalodds 2,90)
Kamp 76 Washington Capitals - New York Islanders 1,45 3,90 3,30
Kamp 77 Anaheim Ducks - Vancouver Canucks 2,20 3,40 2,00
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Spilleforslag 2 (vår innsats kr 100 - totalodds 2,83)
Kamp 76 Washington Capitals - New York Islanders 1,45 3,90 3,30
Kamp 79 Buffalo Sabres - New Jersey Devils 1,95 3,45 2,25
Her kan du levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere