*Nettavisen* Sport.

Den store skuffelsen: - Man må bare løpe og ikke stoppe

Problemene fortsetter for Jaysuma Saidy Ndure.

11.06.15 22:34
HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=Hjumlp30fjyNCwwchLAGtqQBKvRWRkSLlahCECROh36binxFsBli-KULjjGfi_SbRDN_5SBM8CaIV29KsUntTO3pOF-5_0ylv2iTbIDzLSlStgS4Gr7jDVLU_0JtmiqpkJvo134yxvE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

BISLETT (Nettavisen): Tiden 20,97 sekunder holdt til en sisteplass for Jaysuma Saidy Ndure.

Det forklarer den blide sprinteren på følgende måte:

- Jeg har hatt et ryggproblem som har stoppet treningene, og de siste månedene har jeg ikke klart å trene optimalt, sier Ndure til Nettavisen.

Problemene vil dermed ingen ende ta for Norges raskeste mann, som føler han har mer på lager.

- Jeg har ikke klart å gjøre noe på grunn av ryggen, men nå er det borte. Jeg klarer å trene mer nå, og jeg må bare jobbe mer og komme i form.

Han var langt fra fornøyd med egen prestasjon torsdag, og han føler det manglende treningsgrunnlaget har mye av skylden.

- Nei, jeg ville mer. Jeg stresser litt, kom meg veldig bra i gang, men så var jeg redd med den farten jeg hadde. Jeg ville ikke bli sliten, for det var motvind.

- Jeg ville komme meg ut av svingen og begynne å løpe, men det kan man ikke gjøre, man må bare løpe og ikke stoppe. Jeg vil litt for mye. Men det er fint.

Han har et par måneder på seg til å komme i form før VM i august, og det tror han at han skal klare.

- Ja, jeg det er nok tid. Jeg trente veldig, veldig bra før jeg ble skadet. Etter det har jeg ikke klart å trene, det tok lang tid. Lenger enn vi trodde. Nå er det bare å konkurrere for å komme i form, sier han med et stort smil rundt munnen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.