RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Den tyske suksessen fortsetter

Foto: Frank Augstein (Ap)
Sist oppdatert:
Onsdag kvalifiserte Schalke seg for kvartfinalen i Champions League. Torsdag tror vi på Bayer Leverkusen. Sjekk torsdagens oddstips.

Torsdagens langoddsprogram består av 70 objekter, og det er et svært innholdsrikt program. Det spilles ishockeykvartfinaler i både Norge og Sverige, samt full runde i den finske eliteserien. Og ikke minst spilles det Europa League.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Vi trodde knallsterkt på Tottenham hjemme mot Milan onsdag, en grov feilvurdering i ettertid. Tottenham la seg bakpå og Milan dominerte kampen og hadde vel strengt tatt fortjent å vinne kampen. Og ikke på noe tidspunkt så Tottenham ut som de hadde "lyst" til å vinne kampen. Sånn er fotballen noen ganger, og Tottenham gjorde jo jobben sin all den de avanserte til kvartfinalen.

Åttendedelsfinalene i Europa League (første kamp) er naturlig nok det mest interessante på torsdagens meny, men det er svært vanskelige kamper som står på menyen, og et systemspill der U er hovedvalget kan vise seg lønnsomt. Sjekk ellers vårt tippetips for midtuken for omtale av kampene. Den finner du her .

Knallform
Vi tror sterkt på Bayer Leverkusen i sin hjemmekamp mot Villarreal. Bayer Leverkusen har overbevist så langt i denne turneringen, og i motsetning til en del lag fra de store sør-europeiske ligaene så er det ingen tvil om at de tyske lagene satser på denne turneringen.

Leverkusen slo ut Metalist fra Ukraina med hele 6-0 i forrige runde og er i meget god form (5-1-0 på de siste seks i serie og cup). Ligger på andreplass i Bundesliga, men det er hele 12 poeng opp til Borussia Dortmund.

Villarreal tok seg videre på bekostning av Napoli (0-0 borte og 2-1 hjemme), men Napoli er langt mer fokusert på å prøve å vinne gull i den hjemlige serien enn spill i Europa om dagen, så avansementet var nokså oppskriftsmessig. Etter fem kamper uten tap i serie og cup (dog uten å imponere), ble det 1-3-tap borte for Atletico Madrid i helgen.

Ligger for tiden på fjerdeplass i serien, fire poeng bak Valencia på tredje, den siste plassen som gir direkte spill i Champions League neste sesong. Hjemme på El Madrigal er det blitt imponerende 11-2-1 i La Liga denne sesongen.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Kun Tranquillo Barnetta og Manuel Friedrich er på skadelisten for hjemmelaget, mens Villarreal må unnvære Marcos Senna (vært ute en god stund nå) og Cicinho (du husker kanskje den friske brasilianske høyrebacken) med skader, mens svært viktige Joan Capdevila soner karantene.

Klar fordel Bayer Leverkusen dette i første møte, selv om spanjolene naturligvis vil være svært tilfreds med uavgjort og trolig ligge seg lavt. Spissene Nilmar og Guiseppe Rossi er blant de bedre i den spanske ligaen, og kan selvsagt skape trøbbel. Men Villarreal har ikke vært som best den siste tiden, og tredjeplassen i La Liga er trolig mer attraktiv enn suksess her.

Dårlig betalte hjemmeseire
Norsk Tipping gir 1,90 for hjemmeseieren, det er helt ok betaling og kampen kan spilles som singel. Det er dessverre få kamper å kombinere med (dersom man da ikke spiller Leverkusen og låser dem som sikker og spiller U i kombinasjon i de andre kampene). Både Ajax og Benfica har nok bra seiersmuligheter i sine kamper, men vi synes oddsen på begge er begredelig lav.

Må vinne
Heller ikke i ishockeyen er det lett å finne vinnere. Lillehammer leder 3-1 i kamper mot Storhamar, og således er Storhamar pisket til å vinne hjemme på Hamar i kveld, mens Vålerenga er i tilsvarende situasjon mot Lørenskog (ligger under 1-3 i kamper). Så dersom lagene ønsker sju kamper (kan ha med økonomi å gjøre) så vinner hjemmelagene i kveld.

I de svenske kvartfinalene er kun en kamp spilt (bortsett fra AIK - HV71 der AIK sensasjonelt leder 2-0 i kamper). Nærmest her står Linkøping (som tapte etter overtidsspill mot Skellefteå sist). Oddsen på 1,90 er den nærmeste kampen for oss i kveld, ved siden av Bayer Leverkusen.

Spilleforslag torsdag (singelspill og innsats kr 100):
Kamp 77 Bayer Leverkusen - Villarreal 1,90 3,00 3,15
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere