Gå til sidens hovedinnhold

- Denne brasilianeren setter overgangsrekord

Nå er det trolig bare å glemme Leandro Damiao, Tottenham.

Tottenham har gjennom en rekke overgangsvinduer forsøkt å hente Leandro Damiao fra brasilianske Internacional uten å lykkes.

I sommer sikret London-klubben seg Roberto Soldado fra Valencia, og de fleste trodde jakten på brasilianeren var over. Denne uken hevdet imidlertid Daily Star at Tottenham fortsatt kan være interessert i den brasilianske landslagsspissen.

Betaler 41 millioner dollar
Og for første gang ser det ut til at Inter endelig vil gi slipp på spissen.

Men skal vi tro brasilianske Fox Sports, er det bare for Tottenham å gi opp spissen en gang for alle.

Damiao skal nemlig være svært nære en overgang til Santos. Overgangen vil bli historiens dyreste mellom to brasilianske klubber.

Det er ventet at Santos vil betale Internacional 41 millioner dollar for 24-åringen.

Fox Sports hevder klubbene var i møte onsdag hvor de ble enige om en overgang. Ifølge nettstedet er det kun enighet om Damioas personlige kontrakt som nå gjenstår før overgangen er i boks.

Vil til VM
Damiao spilte lenge fast på det brasilianske landslaget, men på grunn av lite spilletid for Inter det siste halvåret, har 24-åringen blitt vraket.

Han håper trolig nå at en overgang til Santos vil gjøre ham mer aktuell for VM på hjemmebane.

24-åringen må imidlertid vente seg knallhard konkurranse om en plass i VM. Neymar, Hulk, Fred, Jo, Alexandre Pato og Robinho er kun noen av spillerne som ønsker å representere Brasil i sommerens VM-sluttspill.

Damiao har tidligere imponert for det brasilianske landslaget og ble blant annet toppscorer i London-OL i 2012, da han scoret seks mål på fem kamper.

24-åringen var derimot ikke å se i Brasils siste landslagstropp. Nå gjenstår det å se om spill for Santos vil gi han muligheten i sommerens VM-sluttspill.

Se video av Damiao under:

HTML EMBED
Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken