*Nettavisen* Sport.

Denne gangen blir det Haslum

Forrige sesong vant Haslum både cup og sluttspill, men i serien ble de slått av Sandefjord. Vi tror bærumslaget får sin revansje denne sesongen. Se vårt tabelltips her.

16.09.05 12:03

Foran forrige sesong trodde alle, utenom TV 2 Nettavisen, på Haslums første seriegull, men Sandefjords rutinerte mannskap snøt dem for konfekten helt på tampen.

Men under Pål Oldrup Jensens ledelse gikk Haslum helt til topps i både cup og sluttspill. Denne sesongen tror vi at de også har det som skal til for å tukte Sandefjord også i serien.

Denne sesongen er det svenske Jan «Proppen» Karlsson som skal lede bærumsklubben.

Som Ystad-trener ble han kåret til årets trener i den svenske toppserien i 2004 og kan være mannen som vipper marginene i Haslums favør denne sesongen.

Bak de to første vil tre lag kjempe om tredjeplassen. NIT/HAK har hentet inn flere klassespillere i sommer og kan bli sesongens store overraskelse. Fyllingen gjorde en fantastisk sesong sist, men har mistet viktige Vidar Gjesdal og har for første gang forventningspress. Ole Gustav Gjekstad kan fort føre Drammen til medalje i sin første sesong. Og neste sommer kommer Glenn Solberg og Frode Hagen.

De sju siste lagene vil alle kjempe mot nedrykksspøkelset. Det kommer til å bli jevnt på nedre halvdel av tabellen, men de nyopprykkede lagene vil merke at det er forskjell på 1. divisjon og eliteserien.

TV 2 NETTAVISENS TABELLTIPS:
1.Haslum
2. Sandefjord
3. NIT/HAK
4. Fyllingen
5. Drammen
6. Runar
7. Stavanger
8. Romerike
9. Stord
--------------------
10. Elverum
-------------------
11. Kragerø
12. Vestli

Trykk på linkene for å lese om lagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.