RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne leker du ikke med

Foto: hesteguiden.com
Sist oppdatert:
Playful blir vår sikreste vinner på Jarlsberg fredag.

Det er en mildt sagt vanskelig meny (på Meny-dagen) som presenteres på Jarlsberg fredag, og vi tror på gode utbetalinger i begge V5-spillene. Flere av løpene krever tilnærmet heldekk for å komme igjennom, og i A-spillet finner vi bankeren i monteløpet.

Supervrien innledning
V5-1A er et kaldblodsløp i mellomklassen som holder ordinær klasse. 3 Sør Evita blir vår favoritt fra et fint startspor med landschampion Høitomt i sulkyen. Nå rader ikke Sør Evita opp seire, men kanskje kan Høitomt få teten her og det er en fordel i slike løp. Stingløse 1 Gullgruva er markert på 73% nå i formiddagstimene og en hest som knapt vinner løp må garderes. For øvrig vrimler løpet av outsidere og her er det bare å krysse så langt lommeboken rekker.

Klikk her for å se våre V5A-forslag
Klikk her for å se våre V5B-forslag

Bankeren vår i A-spillet finner vi altså i monteløp. & King of My Heart var kraftig oppmeldt sist, og måtte da fire fra tet, men holdt flott til tredje. I kveld er distansen 500 meter kortere og motstanden vesentlig billigere. Dyktige Liv Pedersen ivaretar forhåpentligvis sjansene på beste måte, og vi vurderer 6 King of My Heart til den sikreste vinneren i kveldens A-veddemål

To hester gjør opp
Et svakt hoppeløp utgjør den tredje avdelingen og vi synes to hester skiller seg ut fra mengden. 5 High Chanel gjorde en klart godkjent årsdebut i Drammen sist og er garantert forbedret med løp i kroppen. Stallmann Ole Johan Østre er i flott kuskeform om dagen, og der er slett ikke utenkelig at High Chanel leder dette løpet fra start til mål. Kapasitetshesten Ozzi De Vie kan imidlertid bli en lei nøtt å knekke. Kommer nå ut etter et par måneders pause, og det er vinnerskalle i Eggen-traveren. Vi nøyer oss med disse to på V5-en.

Vinn på oddsen i kveld: Mer oddsflaks i dag?

Åpent sprintløp
I den fjerde avdelingen i A-spillet (V5B-1) ser det svært åpent ut. Spor og posisjoner avgjør ofte slike sprintløp og 5 Dragostea Din Tei som er favoritt i spillet kan selvsagt vinne. Vår favoritt er 2 Easy Livin som trolig får teten, så får vi se om Kai Johansen kan holde liv i 5-åringen helt til mål. Det vrimler av outsidere i dette løpet og farten underveis vil også avgjøre løpsutfallet her. 8 Zwack har et krevende startspor, men kapasiteten er utmerket.

Har Høitomt valgt rett?
V5A-finalen (V5B-2) er et bra felt over 2609 meter. Eirik Høitomt var meldt på tre hester i dette løpet (3-8-9) som alle tilmåles seierssjanser. Eirik valgte årsdebuterende 8 I'll Be Gone. En flott fireåring som viste solid kapasitet ved flere anledninger i fjor, men som også tøyset seg vekk flere ganger. 12 All In er en tøffing og må regnes og 3 Prix De France er en vinnerhest.

Annonse: Over 400.000 innspilt i april

Ny flott stallhest fra Antonsen
Cato Antonsen har hatt store fremganger på stallhestene sine de siste årene. i V5B-3 presenterer stallen den danske nykommeren 10 Oscar Hovmand. Det meldes om en flott og reell hest, og i et løp uten de helt store profilene setter vi Antonsen-traveren først. Flott kapasitet er det på hestene 2 Spirit Rider K. (startgalopp herfra?), 5 Opus One F.H. og 6 Pas På Jokum og vi har god tro på at vinneren er blant nevnte kvartett.

Nå er det dags
3 Ramstad Eld er en hest vi har sansen for. God fra start og god til slutt. Hesten gjorde et kanonløp under Unionstravet 13/3 og i kveld har vi en god følelse for at Gaustad-traveren kommer seg til tet. Da skal det bli tungt å slå denne flotte Lome Elden-sønnen. 5 Greis Vinn har vært et eventyr gjennom vinteren og 4 Sindar har vi ventet på i hele vinter. Mange flotte hester er på farten i dette løpet og vi ser frem til et severdig oppgjør.

Klikk her for å se våre V5A-forslag
Klikk her for å se våre V5B-forslag

Playful mot eliten
Playful blir altså vår B-banker. Åttendespor er aldri gull, men kusk Geir Vegard Gundersen er en god taktiker og det er slett ikke utenkelig at Playful sitter i tet etter noen hundre meter her. Hesten er god fra start og mange av hestene på innsiden skriker etter en rygg her, og er Gundersen offensiv på startsiden tror vi det er tet og slutt etter noen hundre meter. 10 Mega Vang er en skikkelig flyvemaskin fra stall Westergaard, men vi tror Playful både er beste hesten og ikke minst har Playful beste kusken.

Sportspill.no on Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere