I den siste seriekampen før landslagspausen tapte Liverpool borte mot West Ham, og dermed passert på tabellen av London-laget.

Liverpool hentet aldri inn noen erstatter etter at Georginio Wijnaldum og Xherdan Shaqiri forlot Liverpool i sommer, og Klopp valgte heller å satse på unggutten Harvey Elliott.

Sistnevnte fikk en alvorlig ankelskade i september, og er ikke forventet tilbake før begynnelsen av 2022.

LES OGSÅ: Balotelli fikk Ferdinand til å rase: - Jeg ønsket å drepe ham

Midtbanetrøbbel

I tillegg til Elliott fikk erstatteren James Milner en hamstringskade mot Manchester United. Det samme gjorde også Naby Keita mot Brighton.

Curtis Jones måtte stå over oppgjørene mot Atletico Madrid og West Ham grunnet en øyeskade, og er ifølge klubben ute i flere uker.

- Han var veldig uheldig på trening og fikk en finger som skrapte på øyet, fortalte Klopp før kampen mot West Ham.

På landslagsoppdrag for England pådro Jordan Henderson seg en skade i lyskeområdet, og måtte derfor reise hjem fra samlingen.

Dersom ingen av de nevnte spillerne blir klare før lørdagens kamp mot Arsenal, er det kun Fabinho, Alex Oxlade-Chamberlain og Thiago Alcantara som er tilgjengelige.

LES OGSÅ: Lyon truer Marseille-fansen før storoppgjøret: - Risikerer å bli arrestert

Svekket angrep

I Champions League-kampen mot Atletico Madrid på Anfield ble Roberto Firmino byttet inn i pausen, men måtte bli byttet ut i andre omgang grunnet en skade.

Brasilianeren vil være ute i flere uker på grunn av en hamstringskade, men er trolig tilbake i løpet av desember.

- Å miste Firmino er et slag. Vi har visst i to dager at det var alvorlig. Vi snakker fortsatt uker. Mer enn fire. Jeg vil vurdere det som en alvorlig skade. Så må vi se. Bobby kommer ofte fort tilbake, fortalte Klopp på en pressekonferanse i forbindelse med West Ham-kampen.

I kampen mellom Togo og Senegal måtte Sadio Mané ut i første omgang med det som så ut som en skade ved brystregionen. Angrepsspilleren har vært avbildet i full trening før kampen mot Arsenal.

Divock Origi har ofte vikariert for de offensive stjernespillerne til Liverpool, men på landslagsoppdrag for Belgia måtte han ut med skade. Riktignok skal ikke skaden være av det alvorlige slaget, og Origi blir trolig klar før helgens oppgjør.

LES OGSÅ: Klart for sesongstart på Beitostølen, men nå er første renn truet: - En løpende vurdering

Robertson usikker

Joseph Gomez har kun spilt 12 minutter i Premier League denne sesongen. Engelskmannen sliter med en leggskade, men det er usikkert hvor lenge stopperen blir ute.

Med Virgil van Dijk, Joel Matip og Ibrahima Konaté i troppen, blir det trolig vanskelig å få spilletid for Gomez.

Skottland påførte Danmark deres aller første tap i denne VM-kvalifiseringen. Seieren ga likevel bismak for Andrew Robertson som måtte ut med en hamstringskade. Det er er usikkert om venstrebacken rekker kampen mot Arsenal, men Konstantinos Tsimikas har prestert godt når han har fått muligheten denne sesongen.