RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne manageren er uønsket

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Likevel kan han bli Newcastles nye sjef.

Chris Hughton ble sparket.

Og nå ser det ut som om Alan Pardew blir Newcastles nye manager. Newcastle har allerede meddelt at de vil avholde en pressekonferanse fredag - selv om tidspunktet ikke er klart.

Men la det være klart med en gang: Pardew vil ikke være fansens favoritt.

Lokalavisa Newcastle Evening Chronicle har nemlig gjennomført en undersøkelse blant sine lesere, og svaret var nedslående. I alle fall for Pardew. Avisa fikk svar fra drøyt tusen mennesker, men kun 14 svarte at de ønsket Pardew som ny manager.

Sparkede Hughton fikk selvsagt flere stemmer.

Mens Martin O´Neill var den store favoritten. Han fikk 42,3 prosent av stemmene, mens 32,8 prosent ønsket den nylig avgåtte Ajax-sjefen Martin Jol.

Så spørs det om eier Mike Ashley likevel tør å gå for Pardew. Rapportene skal nemlig ha det til at Newcastles nye sjef kan være på plass allerede fredag.

PS. Newcastle ønsket altså en ny manager med mer erfaring enn Hughton. Velges Pardew er det greit å konstatere at han har vært manager for Reading, West Ham, Charlton og Southampton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere