Gå til sidens hovedinnhold

- Denne mannen må til VM

Mener Roy Hodgson bør vrake Frank Lampard.

England sikret billett til neste års Brasil-VM da Polen ble slått 2-0 på Wembley etter scoringer av Wayne Rooney og Steven Gerrard.

Allerede før jubelen har stilnet, er diskusjonen rundt hvilke spillere Roy Hodgson bør ta med seg til VM, i gang.

- Ta med Morrison
The Daily Telegraphs anerkjente journalist Henry Winter har allerede tatt ut sin 23-mannstropp. Han er ikke i tvil om at West Hams Ravel Morrison fortjener en billett til Brasil.

- Roy Hodgson har snakket om en ny bølge av spillere og at mange av de ikke er det kun for å lære. Han snakker om Andros Townsend, Ross Barkley og basert på U21-kampen mot Lituaen, Ravel Morrison, skriver Winter.

- Den elegante midtbanespilleren er kanskje ung, har kanskje rykte på seg for å skape trøbbel, men jeg har blitt overbevist av hans ferdigheter helt siden jeg så ham briljere for Manchester Uniteds U15-lag bak lukkede dører på Carrington.

Winter husker da han så den tidligere Manchester United-spilleren for første gang.

- Jeg satt med Paddy Crerand under en paraply og beundret Morrisons balanse, energi og måten han gled forbi motstandere. Hvis han fortsetter å vise fram kvalitetene som trengs av en toppspiller, kan han bli en viktig mann for England. Han er mitt «wild card» for Brasil.

- Bør vrake Lampard
Den anerkjente journalisten mener Frank Lampard ikke bør føle seg trygg på at han få være med til Brasil. Selv ville han i alle fall vraket Chelsea-spilleren.

- Ross Barkley fortjener en plass når han er i form. Det er vanskelig å utelate Frank Lampard og hans erfaring, det samme med James Milner - en mann man kan stole på, men vi trenger mer fart på midtbanen, som utelater begge fra sin tropp.

Journalisten minnes hvordan er pressekonferanse med Sven Gøran Eriksson nesten kun handlet om at svensken bare hadde tatt med fire spisser i troppen. Han mener at Hodgson må ta med seg fem spisser til Brasil og ser på Rooney, Welbeck og Sturridge som selvskrevne.

- En Andy Carroll i form og Jermain Defoe kan bidra med andre ferdigheter enn disse hvis vi sliter. Carroll er sterk fysisk og kan holde i ballen, mens Defoe har god fart, kan utfordre og score. Han passer ikke Hodgsons foretrukne formasjon, men er verdt å ta med da han kan komme fra benken hvis vi sliter mot slutten av kampene.

Her er Henry Winters VM-tropp:

Keepere
Joe Hart (Man City)
Jack Butland (Stoke)
Fraser Forster (Celtic)

Forsvar
Kyle Walker (Tottenham)
Glen Johnson (Liverpool)
Phil Jones (Man Utd)
Chris Smalling (Man Utd)
Gary Cahill (Chelsea)
Ashley Cole (Chelsea)
Leighton Baines (Everton)
Phil Jagielka (Everton)

Midtbane
Michael Carrick (Man Utd)
Andros Townsend (Tottenham)
Theo Walcott (Arsenal)
Steven Gerrard (Liverpool)
Ravel Morrison (West Ham)
Jack Wilshere (Arsenal)
Ross Barkley (Everton)

Angrep
Danny Welbeck (Man Utd)
Wayne Rooney (Man Utd)
Daniel Sturridge (Liverpool)
Andy Carroll (West Ham)
Jermain Defoe (Tottenham)

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer

Kommentarer til denne saken