*Nettavisen* Sport.

Denne mannen ønsker du besøk av

Foto: Norsk Tipping

Banker Sverre på døra di de neste to ukene, er du blitt millionær.

14.09.09 12:48

Lottofeberen har rammet Hamar med full styrke de siste dagene.

Onsdag vant et pensjonert ektepar fra Fredrikstad hele 37,1 millioner kroner i Viking Lotto – den største utbetalingen i Norsk Tippings historie. Og søndag starter den tredje utgaven av Lottofestivalen.

Nyhet: Lever Lotto-kupongen på mobilen

- Dette skal bli helt herlig. Vi er i millionærmodus alle mann, og vi gleder oss skikkelig, sier kommunikasjonsrådgiver Sverre Houmb i Norsk Tipping til Nettavisen.

For alle som spiller Lotto og Viking Lotto, kommer Houmb til å være landets desidert mest populære kaffegjest de neste to ukene.

Houmb og P4 skal nemlig reise land og strand rundt i et helikopter med en koffert stappfull av millionsjekker. Oppdraget hans: Å jakte på heldige Lotto-millionærer.

- Det er fjorten millioner som skal deles ut på fjorten dager til fjorten vinnere – tallet er 14 sier Houmb og ler, og hinter til en gammel Lotto-reklamefilm.

De fjorten millionene kommer i tillegg til premier i de ordinære Lotto- og Viking Lotto-trekningene. Alle som spiller Lotto og Viking Lotto denne perioden, er med i trekningene i Lottofestivalen.

- Det blir utrolig morsomt å se reaksjonene når vi dukker opp og forteller de heldige vinnerne at de har blitt Lotto-millionær. Det er spesielt å se reaksjonene, før har jeg bare hørt dem, sier han.

Nettavisen er Norsk Tippings nettpartner under Lottofestivalen. Vi vil komme med intervju med flere av vinnerne og annet interessant stoff.

Fakta om Lottofestivalen
12. september starter Lottofestivalen. Fra den datoen skal Norsk Tipping trekke en ny lottomillionær hver dag i 14 dager.

Alle som spiller Lotto eller Viking Lotto, er med

Du behøver ikke gjøre noe annet enn å spille Lotto eller Viking Lotto for å være med i de 14 ekstratrekningene. De foregår ved at én spiller trekkes ut blant alle som har levert for den neste trekningen i enten Lotto eller Viking Lotto - eller begge deler for den saks skyld. Det er antall rekker som avgjør hvor mange ganger ditt navn finnes «i hatten». Det spiller ingen rolle om du har spilt hos kommisjonær, på nett eller på mobil - alle stiller på likt.

Slik deltar du
Eksempler på hvordan du kan bli med i ekstratrekningene:

*Spiller du en en-ukes kupong til trekningen lørdag 12. september, er du med i trekningen om den ekstra millionpremien samme dag og den ordinære Lotto-trekningen. Men ingen flere.

*Dersom du spiller en en-ukes kupong søndag 13. september er du med i den ordinære Lotto-trekningen lørdag 19. september - og alle milliontrekningene fra og med søndag til og med lørdag. Det blir til sammen åtte muligheter.

*Dersom du spiller en femukers kupong (eller gjerne en ti-ukers) til trekningen lørdag 12. september, er du med på alle de ekstra milliontrekningene - i tillegg til fem ordinære Lotto-trekninger selvsagt. Det blir 19 trekninger med mulighet til å bli Lotto-millionær, det! (Med ti-ukers blir det 24 millionærsjanser.)

Klikk her for å delta på Lottofestivalen!

Vinnerne vil bli bekjentgjort på P4 hver dag kl. 16.45 fra 13. – 26. september. Intervjuer med vinnere kan du lese på norsk-tipping.no og Nettavisen.

Slik går du frem for å levere spill på Nettavisen:
*Dersom du ikke har spillkort og/eller kortleser, kan du bestille dette på denne lenken. Kortleseren er gratis.

*Når du har mottatt kortleseren, plugger du denne inn i pc-en og setter inn spillkortet.

*Deretter går du inn på en av lenkene under og følger instruksjonene for utfylling av kuponger og innlevering.

Lotto (lørdag)

Viking Lotto (onsdag)

Tipping (lørdag, søndag og onsdag)

Langoddsen (alle dager)

Oddsbomben (alle dager)

Vinneroddsen (alle dager)

Keno (alle dager)

Joker (onsdag og lørdag)

Extra (tirsdag)

Lever spill på mobilen

Alle resultater finner du her

Du kan også spille på trav og få gratis ekspertips på Nettavisens travmagasin.

Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.