Gå til sidens hovedinnhold

Denne russeren er farlig

Alexander Legkov varslet storform sist helg. Søndag jager han OL-gull på hjemmebane.

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Odds:Mihajlovic sender Sampdoria til himmels
OL:Hvorfor er Petter Northug favoritt?
OL:Tjen penger på at Tora tar medalje
V65: Spennende i Harstad

Interessen for oddsspill på vinteridretter har økt kraftig de siste årene, og under OL i Sotsji har Nettavisen som mål å levere markedets beste tipsforslag for leserne.

Klikk her for å se oddsene på samtlige dueller søndagens OL-øvelse. (Velg de øvelsene du vil se oddser på til venstre i menyen)

I perioden 7. til 23. februar kommer derfor undertegnede å la travet "seile sin egen sjø" for å kunne konsentrere seg fullt og helt om å gi leserne gode spillobjekter fra Sotsji.

Starten var strålende
De olympiske vinterlekene avla sin åpningsseremoni fredag kveld, og det ble en fantastisk dag for de norske utøverne lørdag. Med to gull allerede på åpningsdagen, kan dette bli det beste vinter-OL noensinne for Norge. Undertegnede hadde ståltro på storebror Tarjei Bø på skiskyttersprinten lørdag, og til tross for at Tarjei pådro seg tre bom på stående (etter feilfri skyting på liggende) holdt det med klar margin kontra lillebror Johannes som måtte tåle hele fire strafferunder. Ergo ble det en bra start for mine oddstips, og søndag lanserer jeg hele tre tips.

Søndag er det gullsjanser i både utfor for menn, i skiathlon for herrer, i 7,5 km sprint for jentene og kanskje i hopp normalbakke. Utforen må jeg dessverre droppe da spillestopp er allerede kl 08:00. Men både i Skiathlon for gutta og OL-sprinten for jentene er det svært interessante dueller.

En meget farlig russer
Norgesvennen Alexander Legkov hadde en skuffende Tour De Ski og endte helt nede på sjetteplass sammenlagt, godt over to minutter bak sammenlagtvinner Martin Johnsrud Sundby. Og heller ikke ellers i verdenscupen har det vært helt "glid" for Legkov. Men i likhet med Marit Bjørgen så viste Legkov gryende storform sist helg i Toblach (Marit har jo vist form hele sesongen da). Løpere som Petter Northug og Martin Johnsrud Sundby var nærmere minuttet bak russeren og det er jo ikke noe å lure på at russerne har hatt vinter-OL som sitt store mål denne sesongen all den tid det går på hjemmebane.

Hellner varslet form
I dag er Legkov satt opp i duell med blant anner Marcus Hellner. Svensken har ikke vist noen verdens ting denne sesongen, men også han varslet form i Toblach sist helg og endte på en svært oppløftende tredjeplass, 17 sekunder bak vinneren Legkov.

Løypene i Sotsji er definitivt ikke noen søndagstur og det skal gagne Legkov. I dag gir Norsk Tipping 1,65 i odds på at Legkov er foran Hellner i mål, i våre øyne er det søndagens beste duellspill og vi må spille denne.

Norsk Tipping tilbyr gledelig nok singelspill på mange av duellene og selv om vi ikke anbefaler singelspill på fotballkamper til oddser under 1,80, er det et helt annen regnestykke når det objekter der det kun er to mulige utfall (kan ikke bli uavgjort i en duell).

Alexander Legkov spilles til 1,65 i duell med Marcus Hellner og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 søndag - 30 km skiathlon for menn (spillestopp kl 10.55)
Marcus Hellner - Aleander Legkov 1,95 - 1,65
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Kommentarer til denne saken