*Nettavisen* Sport.

Denne serven gjorde fryktelig vondt

Med en fart på 190 km/t traff ballen linjedommeren i øyet. Se video!

05.07.12 15:23

Å være linjedommer i en Wimbledon-turneringen i tennis er en helt grei sommerjobb. Du står forran første rad og ser kampene. Kommer tett på de store stjernene. Stirrer på de hvite linjene. Kaster en ball i ny og ne.

Jobben innebærer imidlertid også en viss risiko. Det fikk en stakkars linjedommer i mandagens kamp mellom Jo-Wilfred Tsonga og Mardy Fish erfare.

Amerikanske Fish sendte av gårde en serve med en fart på 190 kilometer i timen. Ballen traff gresset på utsiden av de lovlige strekene, og spratt videre mot linjedommeren i en enorm hastighet.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Jenta skulle til å signalisere at serven var for lang, da hun oppdaget den gule dotten som var på vei rett mot henne. De nesten 200 kilometerne i timen var raskere enn hun klarte å reagere, og ballen smalt inn i linjedommerens øye.

- Oj, au! Det der er ikke bra. Hun blir truffet i øyet. Det der gjør vondt. Wow, utbrøt en kommentator, ifølge Daily Mail.

Franske Tsonga løp bort til jenta, før en funksjonær eskorterte henne av banen til applaus fra publikum.

Se video av hendelsen:

HTML EMBED

Kampen måtte stoppes som følge av regn, og ble spilt ferdig tirsdag. Femteseedede Tsonga vant, og slo også tyske Philipp Kohlschreiber i kvartfinalen. Han møter Andy Murray i semifinalen.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.