RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne tittelen har Federer aldri vunnet

I FØRERSETET: Roger Federer og Stanislas Wawrinka er på god vei til å vinne Davis Cup.
I FØRERSETET: Roger Federer og Stanislas Wawrinka er på god vei til å vinne Davis Cup. Foto: Gonzalo Fuentes (Reuters / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Ligger an til historisk triumf for hjemlandet.

Sveits har aldri vunnet Davis Cup i tennis, men er nå nær å få drømmen oppfylt. Alpelandet leder 2-1 mot Frankrike før søndagens singlekamper.

Verdenstoer Roger Federer ble utklasset i fredagens møte med Gaël Monfils, men han ville likevel spille lørdagens doublekamp.

Sammen med Stanislas Wawrinka hadde duoen få problemer med å slå det franske paret Julien Benneteau og Richard Gasquet 6-3, 7-5, 6-4.

- Ingenting er avgjort ennå, men dette kan vise seg å bli et veldig viktig poeng. Jeg er glad for at vi spilte så bra som vi gjorde. Det er alltid hyggelig å spille sammen med Stan, og i dag fungerte vi veldig bra sammen, sa Federer.

Tennisstjernen får søndag muligheten til å bli matchvinner.

Slår han Jo-Wilfried Tsonga, er Federer og det sveitsiske laget sikret en historisk Davis Cup-tittel.

Faller ikke avgjørelsen i den kampen, blir det et femte oppgjør. Det spilles da mellom Wawrinka og Monfils. (©NTB)Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere