RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Denne trøya kan gi Liverpool straff

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet mislikte Liverpools åpne støtte til fan dømt for drapsforsøk.

Det engelske fotballforbundet (FA) har bedt Liverpool om en forklaring etter at klubbens spillere mandag viste sin klare støtte til fengslede Michael Shields. Sistnevnte, som er Liverpool-fan, er fengslet for drapsforsøk på en bulgarsk servitør, og er dømt til ti år i fengsel.

En annen Liverpool-fan har imidlertid tidligere innrømmet ugjerningen, for så senere å trekke tilbake tilståelsen. Shields´ sak skal opp i engelske høyesterett torsdag - og Liverpool-spillerne viste altså sin støtte ved å varme opp med trøyer med påskriften «Free Michael now», skriver The Guardian.

FA er imidlertid meget kritisk til at klubber ytrer seg på denne måten, og at de bruker en TV-sendt kamp til å få spredd budskapet. I pausen kom også Shields foreldre og skuespiller Sue Johnston ut på Anfield-gresset for å be justisministeren om å «gjøre det rette».

I programmet fastslo også en artikkel at «Liverpool-fan Michael Shields burde vært her på kampen. I stedet sitter han i fengsel».

Så spørs det om FA kjøper Liverpools forklaring, eller om frykten for at klubben selv skal være dommer og jury ender med en bot eller annen straff.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere