*Nettavisen* Sport.

Denne videoen får verden til å gråte

Drømmen gikk i oppfyllelse for Connor (7), bare måneder før han døde.

HTML EMBED

Profesjonell bryting, wrestling eller fribryting om du vil, er en form for skuespill der underholdningen i første rekke er det som står i fokus.

For mange nordmenn, som vokste opp på 80- og 90-tallet, var Hulk Hogan et ikon og ble regnet som en av de tøffeste gutta i klassen.

På samme måte var Daniel Bryan et ikon for sju år gamle Connor Michalek. Den hjerteskjærende historien om den kreftsyke gutten, som fikk møte sitt store idol bare noen måneder før han døde, går nå verden rundt.

Under et WWE-stevne klarte sjuåringen å snakke seg til adgang backstage, og wrestlingstjernene lot seg sjarmere, den ene etter den andre.

Kort tid etter dette møtet fikk Connors far den forferdelige beskjeden om at sønnen ikke hadde lenge igjen å leve. Samtidig bestemte WWE-ledelsen for å invitere gutten til Wrestlemania - wrestlingsportens Super Bowl.

Connor fikk muligheten til å gå en «kamp» mot en av WWE-stjernene og ble plassert på første rad under selve stevnet.

- Jeg tror virkelig at hele opplevelsen forlenget Connors tid med meg. Det er ingen større gave jeg kune få. Og det er ingen måte jeg kan betale dem tilbake, sier Connors far, Steve.

Se den rørende videoen her:

HTML EMBED
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.