Gå til sidens hovedinnhold

Derby leverer på hjemmebane

Hjemmesterke Derby er tilbake i form og spilles til flott odds lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Spansk fiasko i Roma
Tippetips: Liverpool slår tilbake
Premier League: Oversikt over skader og karanter
V75 Sørlandet: 40 millioner i potten

Lørdagens langoddsprogram består av 88 spilleobjekter. I Ruhpolding er det jentenes tur til å gå stafett, og mon tro om vi kan få en like spennende stafett som i går. Det spilles seks kamper i Premier League og ellers fulle runder i de lavere divisjonene i England. Det er naturligvis også kamper fra Italia, Tyskland, Spania, FRankrike og Nederland. I Sverige starter kvartfinalene i sluttspillet i den svenske ishockeyen og det det skal gås femmil i Holmenkollen.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Vi har truffet med våre langskudd fire av de fem dagene denne uken og håper på mer suksess i helgen.
Everton - Tottenham U 2,95
Vi var inne på å lansere Everton som et av våre oddstips denne lørdagen, men ville gjerne sett nærmere tretallet på oddsen og Everton sliter samtidig med å avgjøre kamper til sin fordel. Everton har ikke tapt siden 11. januar, men spiller vel mye uavgjort (2-4-0 på de seks siste seriekampene). Tottenham var som ventet sjanseløse i gullkampen og har fått nye skader på både Lennon og Dawson, mens viktige Scott Parker er tilbake etter karantene. Det lukter poengdeling alle dager i uken på Goodison i kveld og 2,95 for uavgjort må være det soleklare valget i denne kampen.

Wolfsburg - Bayer Leverkusen H 2,70
Bortelaget gjorde en praktkamp hjemme mot Bayern München sist lørdag og vant 2-0. Onsdag fikk Leverkusen en fotballeksjon av de sjeldne borte mot Barcelona i Champions League og måtte returnere med 1-7 i bagasjen. Hvordan skal man tro Leverkusen-spillerne reagerer på disse to kampene? Vi tror ikke Leverkusen er med i startblokkene i kveld og at disse to kampene har tappet laget for energi. Meget hjemmesterke Wolfsburg (7-2-3) kjenner forhåpentligvis sin besøkelsestid og 2,70 på hjemmeseier i bilbyen kan være dagens beste langskudd.

Dagens avslag
VM skiskyting stafett
Fredag lanserte vi Østerrike som et solid langskudd mot Sverige i herrenes stafett og den duellen var avgjort allerede etter første etappe i østerrikernes favør. Lørdagens tre dueller fra jentenes stafett finner vi derimot ingen verdi i og lar jentene skyte og bomme i fred.

Evian - Sochaux
Tirsdag lanserte vi hjemmelaget som et flott langskudd hjemme mot formkatastrofen Marseille og Evian innfridde med 2-0 seier til tre ganger pengene. I kveld må vi imidlertid advare. Toppscorer Sagbo er ute i kveld og det kan ligge en reaksjon i luften mot et Sochaux-lag i dyp poengnød. Dessuten er 1,70 på hjemmeseieren altfor lavt til å trigge vår interesse.

Dagens spill
Vi har foreslått åtte kamper denne uken og fem av våre foreslåtte kamper har endt uavgjort. Fredag var endelig marginene med oss da Ajaccio scoret seiersmålet ett minutt før slutt i hjemmemøtet med Marseille og innfridde vårt meget friske singeltips til 3,45 i odds. I lørdagens første oddstips lanserer vi en dobbel fra England til nesten fem ganger pengene.

Derby - Watford H 2,15
Vi har foreslått spill på hjemmeseier til Derby tre ganger denne sesongen og lyktes hver gang. Lørdag prøver vi for fjerde gang på Nigel Cloughs gutter. Etter en periode med kun ett poeng på fem kamper (møtt tøff motstand) har Derby reist seg mesterlig. Lå under 0-2 borte mot Birmingham sist lørdag, men kom tilbake og berget poengdeling (2-2). Tirsdag kom Derby igjen bakpå hjemme mot Blackpool, men to scoringer i andre omgang snudde den kampen i Derbys favør. Står med flotte 9-2-6 på hjemmebane og har 46 poeng. Det er ni poeng opp til playoff.

Variable Watford ligger to plasser bak Derby (16.plass) og har femten poeng ned til nedrykksstreken. 2-2-2 på de siste seks seriekampene, men Elton Johns mangeårige favorittlag har sin klare styrke på hjemmebane (8-4-6). Borte er kun tre kamper vunnet (3-7-7).

Spissduoen Steve Davies og Theo Robinson er endelig friske samtidig og da svinger det av Derby på topp. Duoen har stått for samtlige av Derbys mål i de to siste kampene. Midtbanespilleren Jason Shackell er usikker til lørdagens kamp, ellers ingen problemer for Derby. Watford må unnvære Dale Bennett (f), som skadet seg i onsdagens match mot West Ham. Tre spillere er langtidsskadd.

Derby er tilbake i form og har en råsterk spissduo. Vi tror på ny hjemmesuksess for Derby. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere. Og retter da blikket mot et spennende objekt i League One.

Preston - Scunthorpe H 2,30
Hjemmelaget var en av de store favorittene til opprykk fra League One denne sesongen og etter praktfulle 7-1-1 på de ni første seriekampene så det veldig lyst ut for Preston. Men tildels store skadeproblemer har ødelagt store deler av sesongen og Preston er i øyeblikket helt nede på 14. plass med 41 poeng. Det er tolv poeng opp til Notts County på den siste playoffplassen, men Preston har to kamper til gode og har 13 seriekamper igjen. Med en rakettspurt er det ikke helt umulig. Det har vært litt tegn til bedring den siste tiden, i hvertfall på hjemmebane (2-2-1 på de fem siste) og skadene er færre nå.

Scunthorpe ligger på 18. plass med 38 poeng og har kun fire poeng ned til nedrykksstreken. 2-1-2 på de fem siste seriekampene og er omtrent like dårlige hjemme (4-7-7) som borte (4-7-5). I ettermiddag må laget unnvære tre av sine faste midtbanespillere med karantene. Josh Walker, Sam Togwell og Michael O'Connor soner alle karantene etter utvisninger i de siste kampene.

Preston får tilbake forsvarsspillerne David Gray og Steven Smith i ettermiddag som begge har vært ute en stund og det er selvfølgelig et boost for laget. Spissen Ian Hume er endelig frisk og starter ganske sikkert i ettermiddag og spisskollega Neil Mellor er også på vei tilbake.

Et klart styrket hjemmelag mot et klart svekket bortelag, Vi er nødt til å teste Preston-seier i ettermiddag til fine 2,30 i odds. Vi får dermed en dobbel til spreke 4,95 i odds og vår innsats er som vanlig kr 100.

Spilleforslag 1 lørdag (spillefrist kl 15.55):
Kamp 65 Derby - Watford 2,15 2,85 2,75
Kamp 77 Preston - Scunthorpe 2,30 2,90 2,50
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her