RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dere er advart, Inter!

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Bayern München er i kanonform en uke før Mesterliga-finalen.

WERDER BREMEN - BAYERN MÜNCHEN 0-4:

I 1999 tapte Bayern München Mesterliga-finalen mot et Manchester United som til slutt stakk av med «The Treble» den sesongen.

11 år etter kan tyskerne får den ultimate revansjen. Klubben vant riktignok både Mesterligaen og Bundesliga tilbake i 2001 også, men i år kan tyskerne ta «The Treble».

Knuste Werder
Seieren i den tyske toppserien er allerede trygt i havn, og lørdag kom pokal nummer to inn i sølvtøyskapet på Allianz Arena. Den tyske DFB-cupen ble vunnet mot Werder Bremen.

Og det var heller aldri noen tvil om hvor pokalen skulle havne. Arjen Robben åpnet showet etter 35 minutter da han satt inn 1-0, et resultat som sto seg til pause.

I andre omgang sørget formspilleren Ivica Olic for Bayern andre for dagen, mens omstridte Franck Ribery, som trolig går glipp av Mesterliga-finalen, på langt nær avgjorde kampen.

Spikeren i kista
Bastian Schweinsteiger satte den definitive spikeren i Werder Bremen-kista med kveldens fjerde Bayern-mål.

Som om 0-4-tap ikke var nok, så ble også Rune Bratseths gamle klubb redusert til ti mann snaue kvarteret før slutt. Torsten Frings marsjerte i dusjen etter sitt andre gule kort.

Dermed er det to lag som kan stå med «The Double» som møtes til Mesterliga-finale på Santiago Bernabeu. Bayern har allerede to pokaler, mens Inter kan sikre seriemesterskapet i Italia søndag. Cupen har de allerede tatt hjem til Milano.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere