RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(AFP/Scanpix)

«Dere er et drittlag»

Sist oppdatert:
Inter-trener José Mourinho skal ha hånet spillerne og klubbens tre siste ligagull.

1-3-tapet for Atlanta forrige helg ble ikke tatt vel imot av trener Jose Mourinho. Portugiseren skal ha kommet med en voldsom utblåsning mot spillerne dagen etter kampen. Det skriver flere italienske aviser.

Felles for alle er at de forteller nøyaktig samme versjon.

Forbannet
- Dere er et drittlag, skal Mourinho ha fortalt spillerne.

- Det første ligagullet vant dere takket være sekretariatet. Det andre vant dere fordi det ikke fantes motstand. Det tredje vant dere i siste minutt, skal den tidligere Chelsea-manageren ha uttalt.

I 2005/06-sesongen ble Inter egentlig kun nummer tre, men dommerskandalen som senere rammet italiensk fotball ga 30 minuspoeng både til Milan og Fiorentina. Dermed ble Inter i ettertid kronet som mestere.

Året etter vant de serien med 22 poeng, men da var Juventus i Serie B, Milan startet med åtte minuspoeng og Roma hadde ikke lov til å forsterke laget. I fjor ledet så Inter en periode med 11 poeng, men en svak vårsesong var nær ved å ødelegge. Ved pause i siste serierunde lå Roma an til å vinne ligaen, men to mål av Zlatan Ibrahimovic etter pause sørget for lagets tredje strake tittel.

Til sak?
Ifølge Aftonbladet går Mourinho nå til sak mot avisene.

- Mourinhos advokat har ringt til La Stampa, La Repubblica o Tuttosport, og fortalt at de vil bli saksøkt. Det er altså ikke Inter som har reagert, men Mourinho selv, sier en kilde til den svenske avisa.

Tuttosport regnes ifølge Aftonbladet som en avis med klare Juventus-sympatier, men de to andre avisene betegnes som seriøse dagsaviser.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere