RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Skuffet etter bronse på 15 km fellesstart
Skuffet etter bronse på 15 km fellesstart (FOTO: HEIKO JUNGE/SCANPIX)

Derfor deppet Bjørndalen

Sist oppdatert:
Ole Einar Bjørndalen jublet ikke hemningsløst for to sølv og en bronse i Torino. Etter OL har han vist hvorfor.

HOLMENKOLLEN (TV 2 Nettavisen): Bjørndalen har brukt sesongavslutningen til ettertrykkelig å manifestere hvem som egentlig er verdens beste skiskytter:

Åtte verdenscuprenn har endt med seks seirer.

Til tross for at Ole Einar Bjørndalen sto over hele sju verdenscuprenn før OL på grunn av treningsperioder og sykdom, vant han verdenscupen sammenlagt med 119 poengs margin til Raphaël Poirée på andreplass.

19 verdenscupstarter har gitt åtte seirer og 13 pallplasseringer. Bjørndalen er nå oppe i 63 individuelle verdenscupseirer – og fire sammenlagtseirer i verdenscupen.

Ole Einar Bjørndalen avsluttet også sesongen som vinner av fellesstartcupen og jaktstartcupen, og som andremann i sprintcupen og normaldistansecupen.

Med fem OL-gull, seks VM-gull og totalt 29 internasjonale mesterskapsmedaljer i mente, er det til å forstå at to sølv og en bronse ikke var nok til å få Ole Einar Bjørndalen til å ta av etter innsatsen i Torino.

Av og til er sølv nederlag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere