Derfor drøyer Solskjær-kjøpene

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem må vente med å bli offentliggjort som Cardiff-spillere.

03.07.14 11:21

Ifølge Wales Online blir ikke Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem presentert som Cardiff-spillere tirsdag.

Avisen , som følger Premier League-klubben tett, skriver samtidig at de to nordmennene blir gjenforent med manager Ole Gunnar Solskjær i løpet av uken.

Ifølge Wales Online håpet Cardiff å presentere Dæhli og Eikrem i løpet av tirsdag, men forsinkelser med papirarbeidet gjør at de offisielt blir Cardiff-spillere senere i uken.

De tidligere Molde- og Manchester United-spillerne kom begge til Cardiff i helgen. Alt tyder på at de blir gamletreneren Solskjærs første kjøp som Cardiff-sjef.

Tilfreds
Solskjær uttalte mandag at han er fornøyd med kvaliteten på troppen, men at han likevel jakter forsterkninger. Også Molde-keeper Ørjan Nyland og den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf (nå Hannover) blir koblet til Cardiff.

- Jeg har et solid grunnlag her, men det er en lang sesong. Det er den lengste, hardeste og mest intense sesongen i noe fotballand, så bredden i stallen er noe jeg selvfølgelig ser på, sa Solskjær ifølge BBC.

- Men kvaliteten er der. Vi har mye kvalitet å jobbe med, og så er det kanskje noen forsterkninger som skal inn, la han til.

Ligadebut
Solskjær debuterte som Cardiff-sjef med 2-1-seier over Newcastle i FA-cupen sist helg. Lørdag venter hans første Premier League-kamp som manager. Da tar waliserne imot West Ham.

Cardiff ligger fjerde sist på tabellen og er kun ett poeng over nedrykksstreken. West Ham er nest sist. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Premier League

Mest lest på Sport

Annonsebilag