RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor drøyer Solskjær-kjøpene

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem må vente med å bli offentliggjort som Cardiff-spillere.

Ifølge Wales Online blir ikke Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem presentert som Cardiff-spillere tirsdag.

Avisen , som følger Premier League-klubben tett, skriver samtidig at de to nordmennene blir gjenforent med manager Ole Gunnar Solskjær i løpet av uken.

Ifølge Wales Online håpet Cardiff å presentere Dæhli og Eikrem i løpet av tirsdag, men forsinkelser med papirarbeidet gjør at de offisielt blir Cardiff-spillere senere i uken.

De tidligere Molde- og Manchester United-spillerne kom begge til Cardiff i helgen. Alt tyder på at de blir gamletreneren Solskjærs første kjøp som Cardiff-sjef.

Tilfreds
Solskjær uttalte mandag at han er fornøyd med kvaliteten på troppen, men at han likevel jakter forsterkninger. Også Molde-keeper Ørjan Nyland og den tidligere Molde-spissen Mame Biram Diouf (nå Hannover) blir koblet til Cardiff.

- Jeg har et solid grunnlag her, men det er en lang sesong. Det er den lengste, hardeste og mest intense sesongen i noe fotballand, så bredden i stallen er noe jeg selvfølgelig ser på, sa Solskjær ifølge BBC.

- Men kvaliteten er der. Vi har mye kvalitet å jobbe med, og så er det kanskje noen forsterkninger som skal inn, la han til.

Ligadebut
Solskjær debuterte som Cardiff-sjef med 2-1-seier over Newcastle i FA-cupen sist helg. Lørdag venter hans første Premier League-kamp som manager. Da tar waliserne imot West Ham.

Cardiff ligger fjerde sist på tabellen og er kun ett poeng over nedrykksstreken. West Ham er nest sist. (©NTB)

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere