Gå til sidens hovedinnhold

Derfor er ikke Solskjær redd

Magnus Wolff Eikrems exit bekymrer ikke sjefen nevneverdig.

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Etter kampen mot Vålerenga bekreftet både Magnus Wolff Eikrem og trener Ole Gunnar Solskjær at det går mot en overgang for Moldes midtbaneprofil.

- Det er flere klubber som har vist interesse, men vi har kommet til enighet med Heerenveen om en sum og Magnus reiser trolig ned i morgen, bekreftet Solskjær etter kampen.

Hovedpersonen selv var også svært klar på at han vil reise til den nederlandske klubben.

- Jeg tror dette er et riktig steg for meg, og føler meg klar til å reise til utlandet igjen, sier Eikrem.

Han tror at oppholdet i Manchester United vil være verdifull erfaring å ta med seg på flyttelasset.

- Nå vet jeg hva jeg går til i langt større grad enn forrige gang, og føler meg komfortabel, sier Eikrem, før han bedyrer at han ikke er 100 prosent klar for klubben. Ennå.

Har erstatteren klar
23-årige Eikrem hadde nok en god kamp i 3-3-oppgjøret på Ullevaal og viste hvorfor han er en ettertraktet fotballspiller. På spørsmål om Ole Gunnar Solskjær er redd for å miste en av sine aller viktigste spillere, er kristiansunderen klar i sin tale.

- Det er klart at Magnus er en god spiller, men det er vanskelig å si hvor stor forskjellen er med og uten ham. Vi vant tross alt 6-0 mot Ranheim (i cupen) uten at han spilte, sier Solskjær, som mener å ha erstatteren klar allerede.

- Vi hentet Etzaz Hussain i fjor fordi vi ville ha en på plass dersom Magnus dro, og Etzaz er klar til å ta over nå. Det føler jeg meg sikker på. I tillegg har vi Emmanuel Ekpo og Daniel Berg Hestad som kan gjøre en jobb på midten, så jeg er ikke redd, sier en rolig Solskjær til Nettavisen.

Kan bli bedre enn Eikrem
Hussain sier på sin side at sjefen har god grunn til å vise ham tillit dersom Wolff Eikrems endelige beslutning er en overgang til nederlandske Heerenveen.

- Jeg tror det er helt naturlig at jeg får den rollen, og jeg er klar til å gjøre plassen til min egen, sier Hussain til Nettavisen.

Han har selv gått i flere av de samme fotsporene som Eikrem (begge har vært i United), og er sikker på at Ole Gunnar Solskjær gjør rett i å gi ham mer ansvar.

- Magnus er nok et par hakk foran meg for øyeblikket, men jeg er sikker på at jeg kan bli minst like god som ham. Får jeg spille fast framover vet jeg at jeg er i stand til å gjøre en bra jobb, forsikrer 20-åringen dersom Molde-fansen skulle være bekymret for å miste Magnus Wolff Eikrem.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis

Kommentarer til denne saken