RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kristoffer Øverli Andersen (www.procycling.no)

Derfor er Thor Hushovd vraket til VM

Sist oppdatert:
Sportsdirektør i BMC-laget gir deg svaret.

Thor Hushovd ble torsdag vraket til VM-laget BMC Racing Team stiller med i lagtempo-VM. Max Sciandri, sportsdirektør i BMC Racing Team, sier det var et vanskelig uttak, men er klar på at Hushovd ikke hadde nivået som skulle til for å bli en del av BMC-mannskapet i lagtempo-VM.

- Vi har lagt lista på et nivå, dessverre klarte ikke Hushovd det nivået. Han tok beskjeden på en profesjonell måte, og han forsto grunnen til at vi vraket ham. Svært mange kunne ha startet for BMC-laget i VM, og det var ingen sure miner og han smilte og var i godt humør, sier Max Sciandri til procycling.no

På grunn av vrakingen til VM, kjører «Oksen fra Grimstad» nå tre éndagsløp i Belgia, Kamponienschap van Vlaanderen på fredag, GP Impans Van Petegem på lørdag og GP d’Isbergues på søndag. Sportsdirektøren sier det ikke var noen sure miner fra Hushovds side, som nå satser alt på fellesstarten.

Thor Hushovd brøt fredagens Kamponienschap van Vlaanderen etter 12 av snaut 20 mil, men det skal ikke ligge noe større dramatikk bak det.

MAX SCIANDRI: Er sportsdirektør i BMC Racing Team. Her i snakk med Mark Cavendish.
MAX SCIANDRI: Er sportsdirektør i BMC Racing Team. Her i snakk med Mark Cavendish.

- Han så fremover med en gang etter han ble vraket, og han begynte å snakke om endagsløpene og VM-fellesstarten med landslaget i stedet. Det er profesjonell idrett: Først er sjansen der, så er den borte. Etter det må du bare se fremover, sier Sciandri.

VM i lagtempo arrangeres på Søndag, og blir å se på Viasat i Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere