RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor ga Mancini opp

Foto: Skjermdump Milan Channel
Sist oppdatert:
Dette sa han til Balotelli før brytekampen på trening.

Mario Balotelli har gjort sitt i Manchester City og er på god vei til å bli AC Milan-spiller.

Ifølge The Guardian var det krangelen på trening tidlig i januar som fikk begeret til å renne over hos Roberto Mancini.

25 minutter før den treningen skal manageren ha tatt Balotelli til side og prøvd å overbevise ham om at han fortsatt hadde en framtid i klubben og at han kunne bli en nøkkelspiller.

Etter en stygg takling av Scott Sinclair endte det i stedet med en brytekamp mellom Mancini og Balotelli og nye spørsmål fra pressen.

Nå er Balotellis tid i Premier League over for denne gang, og onsdag landet han i Milano. Der ble han møtt av et stort pressekorps.

- Umulig å si nei
Blant dem var Milans egen TV-kanal, som ville vite hvorfor 22-åringen valgte å forlate Manchester City til fordel for AC Milan.

- Jeg har ønsket å spille for Milan lenge. Det var umulig for meg ikke å komme hit. Når sjansen dukket opp tok jeg den direkte, svarte Balotelli.

Han innrømmer at sesongen hans i Manchester City har vært skuffende, men håper at ny tillit kan gi ny suksess.

- Jeg har gjort noen viktige valg, og jeg håper at dette vil bli en bra beslutning både for meg og for Milan. Jeg har ikke hatt en bra sesong i City, men håper jeg kan gjøre bra fra meg her i Milan.

Stort salg av drakter
Balotelli, som har vært Milan-fan siden han var barn, fortalte videre at han slett ikke er overrasket over at han nå kan dra på seg drakten til favorittklubben.

- Jeg har hele tiden visst at jeg kom til å havne i Milan før eller senere. La oss håpe at vi kan gjøre Milan til en enda større klubb i fremtiden - og at jeg kan bli en enda bedre spiller.

Milan-fansen ser ut til å være svært positiv til signeringen og i løpet av et par timer etter at det ble klart at City hadde akseptert budet på Balotelli, ble det solgt over 1000 Balotelli-drakter.

- Det tyder på at de bryr seg om meg og at de liker meg. Jeg er lykkelig over å være her.

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere