Gå til sidens hovedinnhold

Derfor ga Mancini opp

Dette sa han til Balotelli før brytekampen på trening.

Mario Balotelli har gjort sitt i Manchester City og er på god vei til å bli AC Milan-spiller.

Ifølge The Guardian var det krangelen på trening tidlig i januar som fikk begeret til å renne over hos Roberto Mancini.

25 minutter før den treningen skal manageren ha tatt Balotelli til side og prøvd å overbevise ham om at han fortsatt hadde en framtid i klubben og at han kunne bli en nøkkelspiller.

Etter en stygg takling av Scott Sinclair endte det i stedet med en brytekamp mellom Mancini og Balotelli og nye spørsmål fra pressen.

Nå er Balotellis tid i Premier League over for denne gang, og onsdag landet han i Milano. Der ble han møtt av et stort pressekorps.

- Umulig å si nei
Blant dem var Milans egen TV-kanal, som ville vite hvorfor 22-åringen valgte å forlate Manchester City til fordel for AC Milan.

- Jeg har ønsket å spille for Milan lenge. Det var umulig for meg ikke å komme hit. Når sjansen dukket opp tok jeg den direkte, svarte Balotelli.

Han innrømmer at sesongen hans i Manchester City har vært skuffende, men håper at ny tillit kan gi ny suksess.

- Jeg har gjort noen viktige valg, og jeg håper at dette vil bli en bra beslutning både for meg og for Milan. Jeg har ikke hatt en bra sesong i City, men håper jeg kan gjøre bra fra meg her i Milan.

Stort salg av drakter
Balotelli, som har vært Milan-fan siden han var barn, fortalte videre at han slett ikke er overrasket over at han nå kan dra på seg drakten til favorittklubben.

- Jeg har hele tiden visst at jeg kom til å havne i Milan før eller senere. La oss håpe at vi kan gjøre Milan til en enda større klubb i fremtiden - og at jeg kan bli en enda bedre spiller.

Milan-fansen ser ut til å være svært positiv til signeringen og i løpet av et par timer etter at det ble klart at City hadde akseptert budet på Balotelli, ble det solgt over 1000 Balotelli-drakter.

- Det tyder på at de bryr seg om meg og at de liker meg. Jeg er lykkelig over å være her.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'B9A79E92EB7D40AE936BFBA2C1ACB5F2', '1ho5oaq26olkt1mlbc8ue1f16u', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1ho5oaq26olkt1mlbc8ue1f16u', 'eplayer14');
Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken