RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor gikk Helstad ut

Sist oppdatert:
Mange sperret opp øynene da målscoreren til Brann ble byttet ut. Les hva som gikk galt.

(iBergen.no): Thorstein Helstad spilte en meget god kamp for Brann. Løp i bakrom og var en konstant trussel mot Stabæk-forsvaret – noe han viste da han laget seiersmålet. Mange fikk derfor øynene opp da trener Mons Ivar Mjelde tok ut Helstad i det 59. minutt.

Ba om bytte
- Jeg følte det gikk greit i dag og kjente ingenting før pause. Men i andre omgang følte jeg meg dårlig i magen og sa fra om at jeg måtte ut, forteller Helstad.

- Helstad følte seg ikke vel og ba om å bli byttet ut. Vi tror ikke det er noe alvorlig, han følte seg litt kvalm, forteller Mjelde.

Han byttet inn Bengt Sæternes som presterte til «godkjent». Han ville for øvrig ikke snakke med pressen etter å ha blitt benket og gikk rett inn i spillerbussen. Mjelde uttrykker skuffelse på vegne av spilleren.

Les mer om Brann her.

- Skuffet Bengt
- Dere får spørre Bengt selv om han er skuffet over å begynne på benken, men jeg regner med han er skuffet. Spillere i Brann skal være skuffet når de ikke får spille og alle som er her er innforstått med at det er hard konkurranse om plassene, forklarer treneren.

Han har følgende oppskrift til en av fjorårets klareste valg i startoppstillingen.

- Bengt har stått på på trening og det er bare å jobbe videre. Han har ikke følt seg hundre prosent og jeg valgte derfor Robbie (Winters). Han har vært i form lenge nå og løpte mye og jobbet bra mot Stabæk. De som jobber og viser vilje og er i form får spille for Brann, sier Mjelde dønn ærlig.

Vinterens uoverensstemmelser med Winters er for lengst lagt bak, noe både spilleren og treneren er glad for.

Huseklepp leverte
En annen spiller som må jobbe for komme i startoppstillingen er Erik Huseklepp. Han viste tidvis ferdigheter få andre gjør etter ham, men rakk å servere en lekker pasning til Helstad som ga 1-0.

- Jeg føler ikke jeg spilte meg ut av laget, men jeg får stå på videre. Målet er å spille mest mulig. Jeg øynet sjansen i denne kampen da Petter (Vaagan Moen) var ute. Vi får se hva det blir til fremover, sier Huseklepp som bør få sjansen til å vise seg frem når et mer offensivt Brann spiller hjemmekamp mot Strømsgodset i neste runde.

Han mener selv at vinterens Royal League har gjort ham godt.

- I den turneringen fikk jeg sjansen til å vise meg frem. For min del var det svært positivt med Royal League. Det har gitt meg mer selvtillit og jeg føler meg mer trygg. Jeg håper å fortsette resten av sesongen, men jeg vet at det ennå er ting jeg må jobbe med og bli bedre på, forteller lynvingen.

Les flere saker fra Brann-kampen her.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere