RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor kokte det over

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Assistentdommer Odd-Jarle Larsen skal ha fortalt Brann-kaptein Martin Andresen at han kanskje ikke er rett mann til å uttale seg om kjeftbruk.

Under kampen mellom Brann og Odd skal dommer Svein Oddvar Moen flere ganger ha bedt spillerne om å holde kjeft.

Men da Martin Andresen sa det samme til dommeren etter kampen ble han «belønnet» med det gule kortet. Det fikk vanligvis så sindige Erlend Hanstveit til å se rødt.

Les også:
- Nå har det rabllet for dem
Full fyr i Brann

Spesielt etter at assistentdommer Odd-Jarle Larsen syrlig skal ha fortalt Brann-kaptein Martin Andresen at han kanskje ikke er rett mann til å uttale seg om kjeftbruk.

- Jeg har ingen kommentar til hva som ble sagt. Det er riktig at assistentdommeren kom med en kommentar til meg og at jeg svarte. Hva han sa eller hva jeg sa, har vi ikke tenkt å si noe om. Vi leverer en formell protest til forbundet, sier Andresen til BA.

- Dommeren takket meg
Brann-trener Mons Ivar Mjelde måtte bruke sin kraftige fysikk for å hindre at venstrebacken også skulle få gult kort.

- Jeg måtte hindre at han fikk gult kort. Dommeren takket meg for det etter kampen, sa Mjelde etter Branns 4-0-seier over Odd Grenland.

Brann vil i løpet av mandagen sende en rapport der klubben krever at Andresens gule kort blir strøket. Norges fotballforbund (NFF) har imidlertid foreløpig ikke hørt noe fra Bergens-klubben.

- Vi ha som vanlig en gjennomgang av hver serierunde litt utpå dagen. Foreløpig samler vi bare inn kamprapporter, og må ha møtet før vi kan si noe mer, opplyser informasjonssjef Roger Solheim i Norges fotballforbund (NFF) til Nettavisen.

- Og vi har ikke mottatt en rapport fra Brann foreløpig, sier han.

Se opptrinnet her:
(Artikkelen fortsetter under videovinduet.)

190932

Blir foreløpig stående
Solheim vil ikke uttale seg om episoden som fant sted etter Branns oppgjør mot Odd Grenland. Men han bekrefter at det gule kortet til Andresen foreløpig blir stående.

- Dommeren har full anledning til å gi gult kort til spillere etter kampslutt og helt til spillerne er i garderoben, sier han.

PS: Det har ikke lykkes Nettavisen i å komme i kontakt med dommer Svein Oddvar Moen eller assistentdommer Odd-Jarle Larsen mandag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere