Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor ropte Ronaldo: - Siiiii!

«Siiii!» Cristiano Ronaldos seiersbrøl etter å ha mottatt beviset på at han var verdens beste fotballspiller i 2014. FOTO: NTB scanpix
«Siiii!» Cristiano Ronaldos seiersbrøl etter å ha mottatt beviset på at han var verdens beste fotballspiller i 2014. FOTO: NTB scanpix Foto: Walter Bieri (Ap)
Sist oppdatert:
Hyllet lagkameratene på en noe utradisjonell måte.

Etter å ha mottatt Gullballen, prisen for verdens beste fotballspiller, for tredje gang tidligere i januar, stusset mange over måten Cristiano Ronaldo avsluttet talen sin på.

- Siiiii! brølte Ronaldo uten et smil. (Jaaa! på norsk)

Det smått merkelig utbruddet virket nøye planlagt. Nå har hovedpersonen selv avslørt hvorfor han gjorde det i intervju med France Football, ifølge fotbollskanalen.se

- Det var en måte å dele prisen med mine lagkamerater på, uttaler Ronaldo.

Gesten var det store samtaleemnet etter at Ronaldo, ikke overraskende, vant Gullballen soleklart foran Lionel Messi og Manuel Neuer.

- Det er en lyd vi lager når vi feirer et mål. Vi har feiret mål og seirer på denne måten de siste tre årene. Vi gjør det på kamp og på trening, hele tiden, sier Ronaldo til TV-kanalen.


Ronaldo hevder altså at det var en hyllest til lagkameratene som har hjulpet han til å vinne den gjeve prisen nok en gang.

- Selvsagt så forstod ikke alle hvorfor jeg gjorde det. Men det var min måte å involvere lagkameratene mine på og dele prisen med dem. De er alltid der for meg, akkurat som jeg alltid er der for dem, avslutter superstjernen.

Ronaldo har scoret 28 mål på sesongens 17 første kamper i La Liga og fortsetter han i det tempoet vil han være soleklar kanditat til å vinne neste år også.

Vi håper Martin Ødegaard også kan rope: - Siiii! på trening, kamp og prisutdelinger fremover.


Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!