Tottenhams styreformann Daniel Levy har ikke fått noen enkel jobb når han nå jakter en ny hovedtrener etter at han sparket Mourinho tidligere denne måneden.

Julian Nagelsmann skal ha vært høyt oppe på ønskelisten til ledelsen på Tottenham Hotspur Stadium, men denne uken ble det klart at tyskeren går til Bayern München etter sesongen.

Spurs har dermed måttet se på andre kandidater.

Én av dem skal ha vært Leicester-manager Brendan Rodgers, men heller ikke han ser ut til å ende opp i Nord-London neste sesong.

Les også: Trekkes frem som mulig Mourinho-erstatter

- Tottenham er en stor klubb

Rodgers gjør det nemlig klart at han er fornøyd med å være i Leicester som ligger godt an til å få spille Champions League-fotball neste sesong - i motsetning til Tottenham.

- Jeg er veldig, veldig fornøyd her. Jeg har stor respekt for spillerne, styret og jeg føler at jeg ønsker å fortsette arbeidet mitt her, sier Rodgers ifølge The Athletic.

Leicester-manageren forklarer at han er svært fornøyd med måten troppen hans har utviklet seg de siste sesongene.

- Jeg har en gruppe med spillere her som legger ned hjerte og sjel hver eneste dag. Jeg kan også se for meg en fremtid her med tanke på troppens videre utvikling, sier Rodgers.

Med tanke på Tottenham-jobben er derfor Rodgers beskjed klar.

- Tottenham er en stor klubb, en av de største klubbene i Storbritannia, men for min del så er jeg på et lykkelig sted i livet akkurat nå, forteller Leicester-manageren.

Les også: Thorstvedt tror det er sannsynlig at Kane forsvinner

- Møte med Ten Hag

Football.London kunne onsdag melde at Spurs-ledelsen håper å ha klar en ny hovedtrener før nåværende sesong er over.

Det fordi de håper å kunne involvere en ny trener i planleggingen for neste sesong og i planene for det kommende overgangsmarkedet.

Ajax-manager Erik ten Hag ser for øyeblikket ut som én av de mest aktuelle kandidatene.

Les også: Liverpool-legende med Haaland-melding til Klopp

The Guardian og overgangsguru Fabrizio Romano kunne sent onsdag kveld melde at Spurs planlegger et møte med Ten Hag om kort tid for å diskutere trenerjobben i klubben.

Nederlenderen har ett år igjen av sin avtale med Ajax.

Samtidig blir også Ralf Rangnick, Massimiliano Allegri, Graham Potter og Roberto Martinez nevnt som mulige alternativer, ifølge Football.London.