RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor sitter Berbatov på benken

Foto: AFP/Scanpix
Sir Alex Ferguson forklarer hvorfor fjorårets toppscorer ikke får spille nå.

Dimitar Berbatov ble toppscorer i Premier League forrige sesong, sammen med Carlos Tevez hos byrivalen Manchester City. Begge scoret 21 mål.

Denne sesongen har ikke Berbatov scoret et eneste mål.

Forklaringen er enkel: Han får ikke spille. Så langt har han fått et innhopp i det 89. minutt i Community Shield-kampen mot City 7. august, samt en snau halvtime på tampen av kampen mot West Bromwich Albion i åpningsrunden av den nye Premier League-sesongen.

Sir Alex Ferguson foretrekker rett og slett andre spillere som makker til Wayne Rooney.

Danny Welbeck ble foretrukket innledningsvis og gjorde sakene sine svært bra. Da Welbeck pådro seg en skade, kom Javier Hernandez inn, mens Berbatov ble sittende på benken.

Det er forståelig om 30-åringen er frustrert.

Ifølge Sky Sports lover nå Ferguson at Berbatov, og andre spisser i klubben, vil få spilletid framover.

- Det er vanskelig fordi vi har så mange spisser. Michael Owen er her, Federico Macheda, Mame Biram Diouf. Danny Welbeck kommer ikke tilbake neste uke, men sannsynligvis uka etter. Det er ikke lett, sier Ferguson.

- Dimitar har vært fantastisk på treningene. Holdningene hans er som de skal. Han vil få spilletid etter hvert som sesongen går. Det er ingen tvil om det, legger skotten til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere