RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor slapp Gashi Klanen-hets

Foto: HÅKON MOSVOLD LARSEN (SCANPIX)
Følelsen av svik etter overgangen fra Vålerenga til Brann sitter fortsatt i hjertenen i Klanen. Nå tier de sorgen i hel.

BRANN STADION/OSLO (iOslo.no): Brann – Vålerenga 4-1 (3-0)

I fjor meldte nåværende Brann-spiller Ardian Gashi overgang fra Vålerenga til erkefienden Brann. Dette falt VIF-supporterne tungt for brystet og det har i ettertid vært utført sjikane mot spilleren.

Takker Klanen
Spesielt ett av Vålerengas uavhengige nettsteder fikk oppmerksomhet da de la ut en fotomontasje med en brennende Gashi. Montasjen var supplert med en sjikanerende tekst om spillerens privatliv. Spilleren selv lar fortid være fortid.

- Det er ikke noe jeg har mye lyst å snakke om. Det er noe som jeg har lagt bak meg og ikke tenker så mye på. Jeg er fortsatt venner med flere av spillerne og snakket med alle etter kampen, fortalte Gashi til iOslo.no like etter 1-4-nedsablingen.

- Men du er ikke venner med Klanen?

- Jeg har ikke noe i mot dem. Jeg vil takke for all den støtte de ga meg da jeg spilte i Vålerenga, det var en fin tid. Men nå er jeg i Bergen og trives med det.

Klanen valgte under søndagens kamp å unnlate å pipe mot Gashi. Spørsmålet om hvorfor er blitt stilt og talsmann for Klanen Gjermund Nordtug begrunner det slik:

- Blir bedre
- Mange spillere blir bedre av at supporterne provoserer dem. Det kan skje ved buing eller andre rop. Gashi ville nok blitt bedre av å få slik oppmerksomhet og da sier det seg selv at det ikke er nødvendig. Heretter kommer vi ikke til å pipe mot tidligere VIF-spillere som går til andre klubber, sier Nordtug og legger til:

- Vi har mer enn nok med å heie frem våre egne gutter, så jeg ser ingen grunn til at vi skulle hjelpe Brann enda mer på søndag. Gashi bidro også og det er ingen grunn til at vi skulle gjøre ham bedre enn han var.

Gashi hevder å ha blitt tipset om at Klanen ikke skulle pipe mot ham.

- Før kampen fikk jeg vite at jeg ikke skulle bli pepet på, så jeg visste om det. Men det hadde ikke vært noe jeg ville tenkt mye på, sier Gashi, som ikke ønsker å røpe tipseren:

- Jeg har mine kilder jeg også, sa Gashi søndag, og smilte lurt.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere