Gå til sidens hovedinnhold

Derfor storspiller Suzann

Suzann Pettersen lar seg ikke lenger stresse for mye av det negative. Nå kjemper hun om seieren i Major-turneringen i Maryland.

Etter andre dag av den pågående Major-turneringen i Maryland troner den norske golfdronningen Suzann Pettersen alene øverst på resultatlistene.

Oslo-jenta gikk for første gang til topps i en LPGA-turnering tidligere i sesongen, og er nå på god vei mot sin første Major-triumf.

Jobber med holdningen
I et intervju etter fredagens andrerunde i turneringen i Maryland, forteller Tutta at hun den siste uken har prøvd å jobbe ekstra med holdningen til spillet.

Det har tydelig gitt gode resultater.

- Alt kommer an på holdningen din og hvordan man bruker energien. Man må ha rett fokus, og ikke la ett dårlig slag ødelegge for deg når du nettopp har slått hundrevis av gode. Alt kommer an på holdningen, sier Pettersen ifølge lpga.com.

- Funnet roen
- Denne uken har jeg funnet den roen som gjør at jeg kan spille på mitt beste. Hva enn som skjer gjelder det å ikke bli påvirket negativt – det er det som har vært innstilingen min denne uken, forteller Tutta.

Og akkurat den holdningen ser det ut som Pettersen mestrer meget bra; på hull 13 fredag fikk hun en bogey, men på de påfølgende tre hullene endte det med birdie, birdie og enda en birdie.

- Jeg har hatt noen dårlige slag og jeg har hatt noen dårlige putter, men jeg prøver å ikke la det påvirke meg. Hvis man lar alt det negative gå for mye inn på seg, så vil det bare påvirke spillet. Da er det bedre å prøve og ikke bry seg om det. Ta det som en utfording i stedet. Det har vært min innstilling og det virker riktig bra, sier Tutta.

Nettavisen følger Pettersen resten av helgen.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett