*Nettavisen* Sport.

Derfor var Remy «markedets heteste»

Foto: Afp

Brukte 14 minutter på å score sitt første mål i Premier League.

19.01.13 18:36

WEST HAM - QPR 1-1 :

Franske Loic Remy var blant de heteste spillerne på markedet da vi gikk inn i det nåværende januarvinduet.

Etter en drakamp mellom Newcastle og QPR, valgte 26-åringen denne uken å skrive under for det nedrykkstruede laget fra London.

I sin QPR-debut lørdag viste han også hvorfor han ble koblet til drøssevis av klubber de siste månedene.

Spissen brukte nemlig bare 14 minutter på å score sitt første Premier League-mål, da han lurte offsidefellen og klinket ballen i mål.

Det så lenge ut til at Remy ville bli matchvinner, men Joe Cole utlignet 20 minutter før slutt og kampen endte dermed 1-1 på Upton Park.

Nå lover Harry Redknapp mer action på overgangsmarkedet før vinduet stenger.

- Vi må gjøre et par signeringer, samtidig som vi må bli kvitt et par spillere. I dag så vi hvor viktig det er, for vi hadde ikke scoret et mål som i dag for noen uker siden. Hadde vi vunnet, hadde Remy allerede betalt ned en stor del av overgangssummen, sier Redknapp ifølge BBC.

Harry Redknapp og QPR befinner seg fortsatt på bunnen av tabellen, fire poeng bak sikker plass. West Ham er på sin side trygt plassert på en 12. plass.

Likevel er det Remy «alle» snakker om etter den fantastiske debuten, for nykommeren har gitt fansen tro på fornyet Premier League-kontrakt.

Spissen har tidligere spilt for Lyon, Lens, Nice og kommer til londonklubben fra Marseille. Han står bokført med 17 landskamper for Frankrike og fire mål.

Sist sesong scoret Remy 12 ligamål på 29 ligakamper for Marseille, mens han denne sesongen endte med null mål på åtte ligakamper for storklubben.

P.S:Savner du tabellene? De er flyttet fra høyre side til bunnen av artikkelen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'grrw6ikz7cze18xjczf44tyky', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-grrw6ikz7cze18xjczf44tyky', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.