Derfor vinner Start igjen

Foto: (foto: scanpix)

Stig Inge Bjørnebye har hatt knallsuksess med fire strake seirer. Selv hevder han at han faktisk har gjort en del siden han overtok for under en måned siden.

14.08.06 18:18

START - VIKING 3-1:

KRISTIANSAND STADION (TV 2 Nettavisen): - Fire seirer er et bevis på at vi har godt driv i gruppa, sier Bjørnebye, til svar på TV 2 Nettavisens spørsmål om hva han har gjort med laget siden han overtok.

- Jeg har forsterket hver enkelts spillers betydning både på og utenfor banen. Jeg har bygget opp hver enkelt rolle, en jobb vi ikke er ferdig med. Og det gjelder flere enn de elleve som til enhver tid er på banen, sier Bjørnebye.

Selv om Start i perioder kjørte over Viking i første omgang, var det Viking som tok ledelsen med et fantastisk frispark fra Nikolai Stokholm. Ledelsen varte lenge, men igjen beholdt Bjørnebye roen. Og etter hvert kom også målene.

- Jeg var jo ikke trygg på seier, men hadde troen på at det kunne snu, sier Bjørnebye, som har involvert seg bredt i klubben etter overtakelsen.

- Jeg vil involvere meg i hver enkelt spillers utvikling, og ha «hands on»-ledelse. Det er godt å vinne flere kamper på rad og fortsatt vite at vi har ting å jobbe med. Vi skal utvikle hver enkelt rolle, sier Bjørnebye.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.